Bruksgatan 10A

Bruksgatan 10A

Slutpris

3 725 000 kr


Skebobruk— Norrtälje

Bruksgatan 10A


Slutpris
3 725 000 kr

Skebobruk— Norrtälje

Vackert hus i kulturmiljö

Unik chans att förvärva ett vackert kulturhus om 155 kvm med en välordnad och blomstrande trädgård om 809 kvm samt uthuslänga med garage och snickarbod.

Huset som genomgående renoverats de senaste åren med både smak och känsla har genomgående ljusa ytskikt, stora fönster och öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och allrum på entréplan och stort allrum, badrum samt tre bra sovrum på övre plan. Här finner ni detaljer som äldre vackra fönster, fyra eldstäder, vitpigmenterade trägolv och frilagda takbjälkar, ett hus att älska kort och gott.

Den välordnade trädgården bjuder på en plan gräsmatta med en stor syrenhäck som insynsskydd, flera fruktträd, bärbuskar och välordnad köksträdgård. Stensatt uteplats med anslutning från vardagsrummet, växthus och flera rabatter med perenner, rosor, kaprifol och klematis. Här finns även en uthuslänga med snickarbod, förråd och garage om ca 48 kvm.

I Skebobruk har du tillgång till en vacker natur, fina parker och unik gammal bruksmiljö. Ca 200 meter från bostaden finns Skebobruks Herrgård, Skebopuben samt Bruksmuseum. Från huset är det även ca 180 m till en mysig badplats med delad bastu och möjlighet att ha båt. Ca 350m till SL-buss mot Stockholm, Norrtälje och Hallstavik.


Boarea/biarea
155/40 kvm
Driftkostnad
49 094 kr/år
Tomtarea
809 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-24

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Bruksgatan såldes av oss 2024-04-24. Se alla våra försäljningar i Skebobruk samt även på Bruksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.