Pollargatan 13, 4 tr

Pollargatan 13, 4 tr

Slutpris

9 100 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Pollargatan 13, 4 tr


Slutpris
9 100 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Social 4:a högst upp i huset med balkong och sjöutsikt!

Alldeles invid Henriksdalshamnen ligger denna välplanerade och trivsamma fyra om 110,5 kvm.

- Sjöutsikt
- Balkong i solläge
- Högst upp i huset
- Gavellägenhet
- 3 sovrum
- Dubbla badrum
- Garage i föreningen med el-laddplatser
- Övernattningslägenhet i föreningen

Välkomna till Pollargatan 13! Ni möts av en rymlig hall med gott om rum för barnvagnen och avhängning. Generösa förvaringsmöjligheter bakom platsbyggd garderob med skjutdörrar samt i förråd/klädkammare om cirka 4 kvm. De två badrummen ligger i anslutning till hallen och är utrustat med badkar, tvättmaskin/torktumlare och WC i ena och dusch och WC i det andra. Luftigt vardagsrum som rymmer större soffgrupp, tv-möbel och matsalsdel i öppen planlösning med köket. Här finns även möjligheten att skapa ett till rum. Från vardagsrummet når ni den fina och stora balkongen i sydläge. Balkongen med sjöutsikt åt två håll är verkligen en av lägenhetens höjdpunkter. Den ligger i soligt läge mot gården avskilt från gatan. Här finns plats för sittgrupp, plantering, grill och en markis att fälla ut när solen värmer. Stora fönsterpartier ger ett fint ljusinsläpp till både vardagsrum och kök. Köket är fullt utrustat och har gott om arbetsytor. Vita släta skåpluckor i både över- och underskåp med gott om förvaring. Full storlek på kyl och frys samt utrustning så som mikro, diskmaskin, ugn och spisfläkt. Stort och rogivande master bedroom med plats för större dubbelsäng med praktiska förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderobslösning. Det andra två sovrummen har även plats för bredare säng och skrivbordshörna. Badrummen är stora och helkaklade i vitt med mörkt klinker.

Brf Sjöstadskajen är en äkta förening. Föreningen registrerades 2009 där föreningens underhållsplan sträcker sig mellan 2014-2065. Föreningen består av 65 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har en gästlägenhet som finns att hyra på Pollargatan 15. Garage med 30 bilplatser, varav 10 el-laddplatser.

Populära Hammarby Sjöstad är en idyllisk, lugn oas med direkt närhet till både Stockholms Innerstad och vatten. Här bor ni i modern och marin miljö med kort avstånd till City, Södermalm och Sickla Köpkvarter. I närområdet finner ni allt ni behöver i form av bland annat förskolor, skolor, butiker, restauranger, gym och t.o.m. skidåkning utför och på längden med Hammarbybacken och Nackareservaten runt knuten. Ca 15-20 minuter promenad eller några minuter med tvärbanan, så är du i trevliga Sickla Köpkvarter med sitt enorma utbud av shopping, restauranger och biograf. Henriksdals busshållsplats ligger på kort promenadavstånd med bussarna till stan och Slussen. Slussen nås också på fina cykelbanor. Mycket bra kommunikationer även via båtarna Lotten/Lisen och Emelie som går från Henriksdalshamnen till Södermalm, Djurgården och Nybroviken. För barnen finns Anders Franzéns lekpark ett kvarter bort och flertalet förskolor och skolor i närheten.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!


Boarea
110.5 kvm
Avgift
5 528 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-06-16

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Pollargatan såldes av oss 2021-06-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Pollargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.