Vanadisvägen 7 B, 3 tr

Vanadisvägen 7 B, 3 tr

Slutpris

5 410 000 kr


Vasastan— Stockholm

Vanadisvägen 7 B, 3 tr


Slutpris
5 410 000 kr

Vasastan— Stockholm

Ljus och genomgående - Toppläge i Vasastan - Anno 1926 - Möjlig trea - God ekonomi & låga lån

Visas söndag 11:45-12:30! Ljus, välplanerad tvåa (möjlig trea) anno 1926 med högt, insynsfritt läge! Genomgående i två väderstreck och stora fönsterpartier — vilket ger ett mycket generöst ljusinsläpp. 20-talscharm med fin parkett och väl tilltagen takhöjd. Lättmöblerat vardagsrum, med gott om plats för soffgrupp, matgrupp, mediamöbler och annan önskad inredning. Fullt utrustat kök med nya vitvaror 2018 (bl.a diskmaskin) och plats för matgrupp. Luftigt sovrum med garderobsvägg och utrymme för dubbelsäng. Praktisk inre hall, lämpar sig utmärkt för rejält hemmakontor. Fräscht, kaklat badrum med badkar. Trapphusbalkong finns precis utanför lägenheten. Ypperlig förvaring i lägenheten med två bra klädkammare samt plats för ytterligare garderober om så önskas. Två förråd tillhör lägenheten, ett på vinden och ett i källaren!

Ståtlig fastighet anno 1926 med toppläge i Vasastan. Bf Vanadis nr 7 u.p.a är en äkta bostadsförening med mycket god ekonomi. Lån/kvm var 2020 enbart 1.496 kr och föreningen äger marken. Registreringen skedde 1930, vilket gör den till en av de äldre föreningarna i Stockholm. 2 uthyrda lokaler och garage finns i huset.

Attraktivt toppläge i Vasastan med närhet till såväl Odenplan, Sankt Eriksplan och Östermalm. Kort promenad till Odenplans med flertalet tunnelbanelinjer, pendeltåg, Citybanan och många innerstadsbussar. Grönskande Vanadislunden, Vasaparken och Observatorielunden nås inom en kort promenad. Lugnt läge men ändå nära stadspulsen med ett mångfald restauranger och butiker såsom Lilla Ego, Pom och Flora m.m. Boende med bra kommunikationer, nära både grönska och vatten med bad i Brunnsviken där det bl.a finns kanot samt kajakuthyrning hos Brunnsvikens kanotklubb! Närhet till mycket goda kommunikationer (T-banenätets alla linjer, Odenplans pendeltåg, stadsbussar, Arlandabussar och Arlanda express). Vill du bo i kärnan av populära Vasastan har du hamnat helt rätt!


Boarea
60 kvm
Avgift
2 682 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-08-12

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Vanadisvägen såldes av oss 2021-08-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Vanadisvägen.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.