Baltzar von Platens Gata 6

Baltzar von Platens Gata 6


Kungholmen— Stockholm

Baltzar von Platens Gata 6



Kungholmen— Stockholm

Charmiga och välskötta kvadrat med fönster mot innergård, utsikt ner mot Norr Mälarstrand

På charmiga Baltzar von Platens gata invid Norr Mälarstrand finns denna högt belägna 1,5:a om 38 kvm med fönster mot innergård. Trevliga ljusa ytor med vacker fiskbensparkett och fungerande öppen spis. En smart planlösning med funktionen av en tvåa vilket gör att lägenheten passar utmärkt för par. Ett mindre, fullt maskinellt utrustat kök, lättmöblerat ljust vardagsrum med plats för sällskapsmöbler. Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Rymligt badrum med tvättmaskin.

Välskött förening i vacker fastighet från 30-talet.

Baltzar von Platens gata är en lugn liten gata i mysiga kvarter med närhet till Norr Mälarstrand där fina promenad-/joggingstråk löper längs med Riddarfjärden. Även nära till Fridhemsplan med all tänkbar service och kommunikationer. Buss strax utanför porten och ca 5 min till Fridhemsplans t-bana, grön- och blå linje.

Välkomna på visning!


Boarea
38 kvm
Avgift
1 880 kr/mån
Rum
1,5 rum
Såld
2022-09-13

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Baltzar von Platens Gata såldes av oss 2022-09-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Baltzar von Platens Gata.

Boka värdering

Hanna Thor

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.