Bergsgatan 51 / Kungsholmen / Stockholm

Exklusiv nyproducerad 2:a med balkong och låg avgift på populära Bergsgatan!

Slutpris
5 100 000 kr
Boarea
48,6 kvm
Avgift
1 985 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-07-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergsgatan såldes av oss 2017-07-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

OBS! ACCEPTERAT PRIS!Varmt välkomna till en inbjudande och exklusivt arkitektritad 2:a, mitt på Kungsholmen! Lägenheten färdigställdes hösten 2016 och andas lyx, kvalité och industriell design. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med carraramarmor på golvet som sedan förlängs till ett vitvaxat ekgolv som löper vidare till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök och härifrån når ni även den soliga balkongen i söderläge. Köket från Kungsäter är smakfullt med fina snickerier ihop med bänkskiva i carraramarmor. Sovrummet skärmas av med en spröjsad glasvägg och här ryms dubbelsäng. Här bor ni på en attraktiv adress invid Kronobergsparkens hörn, mitt i mellan Fridhemsplan med sina utmärkta kommunikationer och restaurangtäta Kungsholmstorg. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration