Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Stockholm / Kungsholmen
Bergsgatan 51
Accepterat pris: Kalkyl 5 100 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 48,6 kvm
Avgift: 1 985 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 1 av 6 (Hiss finns)

Stockholm - Kungsholmen / Bergsgatan 51

Exklusiv nyproducerad 2:a med balkong och låg avgift på populära Bergsgatan!

OBS! ACCEPTERAT PRIS!Varmt välkomna till en inbjudande och exklusivt arkitektritad 2:a, mitt på Kungsholmen! Lägenheten färdigställdes hösten 2016 och andas lyx, kvalité och industriell design. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med carraramarmor på golvet som sedan förlängs till ett vitvaxat ekgolv som löper vidare till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök och härifrån når ni även den soliga balkongen i söderläge. Köket från Kungsäter är smakfullt med fina snickerier ihop med bänkskiva i carraramarmor. Sovrummet skärmas av med en spröjsad glasvägg och här ryms dubbelsäng. Här bor ni på en attraktiv adress invid Kronobergsparkens hörn, mitt i mellan Fridhemsplan med sina utmärkta kommunikationer och restaurangtäta Kungsholmstorg. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar

Panorama

Provmöblera
Bostadsvisning i VR
Upplev bostaden genom virtuell verklighet på mobilen

För att se VR - fyll i ditt mobilnummer nedan, så får du ett sms med en länk. Surfa sedan in på sidan och sätt mobilen i ett VR-set.

Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sponsrade länkar
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Välkomnande hall med avhängning för ytterkläder innanför entrén och förvaring i 2 garderober. Hela lägenheten belyses av dimbara spotlights. På golvet ligger smakfull carraramarmor med golvvärme som sedan går över till ett vitvaxat ekgolv som löper vidare till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Välkomna in!
 • Badrum
  Exklusivt badrum med carraramarmor på såväl vägg som golv med golvvärme. Interiören består av duschhörna med glasvägg, två handdukstorkar, takdusch och blandare från Tapwell i mörk krom samt WC-stol från Duravit. Den svarta kommoden, skåpet och spegeln med inbyggd belysning kommer från Antonio Lupi.
 • Vardagsrum
  Från hallen når ni den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. De stora fönsterpartierna bjuder på generöst ljusinsläpp till rummet som rymmer både soffa, mediamöbel. Härifrån når ni även lägenhetens soliga balkong mot gården.
 • Kök
  Luxuöst kök från Kungsäter med all maskinell utrustning från Miele; induktionshäll, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl/frys. Här finns även en kombinerad tvätt och torktumlare från Electrolux. Gott om förvaring finns i de mörka över och underskåpen som gifter sig mycket snyggt med med både arbetsbänk samt stänkskydd i carraramarmor. I anslutningen till köket ryms även matgrupp.
 • Sovrum
  Mysigt och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Ovan och vid sidan av sängen finns en inbyggd sänggavel med belysning och förvaring.
  Här finns också en anslutande walk-in-closet.
 • Balkong
  Den rymliga balkongen skapar ett extra rum under varma vår, sommar och höstdagar. Här njuter du av härlig utsikt och sol på för -och eftermiddag.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  48,6 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum, varav 1 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1963
 • Byggnadskommentar
  Flerfamiljshus
 • Värme och ventilationsanl.
  Elnäts ägare: Ellevio (tidigare Fortum)
 • Beskrivning
  Flerfamiljshus
Energideklaration
 • Energiprestanda
  168 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
TV/Internet
 • Com Hem och Bredbandsbolaget. Kostnad: Ett normalt TV-utbud ("Medium 8 favoriter") ingår i månadsavgiften. Digitalmottagare med Scart-utgång (ej HD) kan beställas kostnadsfritt från Com Hem. Utöver det beror kostnaden på typ av abonnemang. Bredband ingår ej.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering kommentarer
  För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00, fax 08-508 260 40. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: www.stockholm.se. Garage finns under fastigheten (Polhemsgaraget). Kontakta http://www.parkando.se/ för prisuppgift och tillgänglighet.
Ekonomi
 • Avgift
  1 985 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  448 kr
 • Andel i förening
  0,0099630
 • Andel av årsavg.
  0,82922
 • Andelstal insats
  0,82922
 • Pantsättning
  är pantsatt.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Morellträdet 9.
 • Allmänt
  Brf Morellträdet 9 finns på adresserna Bergsgatan 51 och Polhemsgatan 28. Föreningen förvärvade fastigheten 2008 och ombildade från oäkta till äkta Brf under 2016. Lägenhetsbeståndet är 101 bostadsrätter och 15 hyresrätter. Delat ägarskap är tillåtet. Den familjemedlem som faktiskt bor i lägenheten måste äga minst 10%. Juridisk person godkännes ej. SBC är föreningens ekonomiska och tekniska förvaltare.

  Läs gärna mer på: http://brfmorelltradet9.se/
 • Kommande renoveringar
  Entrédörrarna ska bytas ut.
 • Gjorda renoveringar
  2017: Nya entrédörrar
  2016: Byte av armaturer i entréerna, det skall även bli nya entrédörrar
  2016: Ny tvättstuga (Bergsgatan) samt golvarbeten i garaget
  2016: Färdigställande av den avyttrade lokalytan på markplan till 15 nya lägenheter
  2015/2016: Stambyte
  2015/2016: Elstambyte
  2014/2015: Nya maskiner i tvättstugan
  2013: Byte av fönster lokaler
  2013: Undercentral/ventilation
  2009/2012: Byte av fönster
  2009: Ommålning av tak
  2004/2005: Renovering av balkonger
  Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2010 och 2029. Medel reserveras årligen till det planerade underhållet.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  2st tvättstugor. En i nedre källaren på Bergsgatan 3 tvättmaskiner, 1 torktumlare och ett torkskåp. En i nedre (undre) källaren på Polhemsgatan. Fyra maskiner (en grovtvätt, tre vanliga); torktumlare; torkskåp.
  Grovsoprummet ligger bredvid porten på Polhemsgatan 28.
  Alla på Polhemsgatan 28 och Bergsgatan 51 är välkomna att använda utemöblerna och den stora grillen på gården.
  Cykelförråd
  Barnvagnsförråd
Området
 • Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Runt hörnet nås blomstrande Kungsholmstorg med tillhörande torghandel. Vid Kungsholmstorg finns all tänkbar service såsom apotek, bank, postombud, systembolag samt en välsorterad Ica butik. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv och Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. I området finns många populära restauranger såsom Mäster Anders med anor från 1600-talet, Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. Är du sugen på en fika är Petite France och NEWT två guldkorn som inte bör missas. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.