Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Bergsgatan 51

Exklusiv nyproducerad 2:a med balkong och låg avgift på populära Bergsgatan!

OBS! ACCEPTERAT PRIS!Varmt välkomna till en inbjudande och exklusivt arkitektritad 2:a, mitt på Kungsholmen! Lägenheten färdigställdes hösten 2016 och andas lyx, kvalité och industriell design. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med carraramarmor på golvet som sedan förlängs till ett vitvaxat ekgolv som löper vidare till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök och härifrån når ni även den soliga balkongen i söderläge. Köket från Kungsäter är smakfullt med fina snickerier ihop med bänkskiva i carraramarmor. Sovrummet skärmas av med en spröjsad glasvägg och här ryms dubbelsäng. Här bor ni på en attraktiv adress invid Kronobergsparkens hörn, mitt i mellan Fridhemsplan med sina utmärkta kommunikationer och restaurangtäta Kungsholmstorg. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen
Bergsgatan 51
Slutpris: 5 100 000 kr
Boarea: 48,6 kvm
Avgift: 1 985 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-07-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Bergsgatan