Bergsgatan 30, 5 tr

Bergsgatan 30, 5 tr

Slutpris

5 350 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Bergsgatan 30, 5 tr


Slutpris
5 350 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Högst upp i huset - Solid förening - Nyrenoverad

Sekelskifte - Högst upp - Låg belåning

Välkommen till Bergsgatan 30, där drömmen om ett stilrent och modernt boende i hjärtat av Stockholm blir verklighet! Denna fantastiska 2-rumslägenhet på 48 kvm har genomgått en genomtänkt och smakfull renovering (2021). Belägen högst upp i huset, med ljusa och rymliga rum, generös takhöjd samt en social yta som gör den perfekt för såväl avkoppling och umgänge.

Med stora fönster som släpper in generösa mängder naturligt ljus blir varje rum i denna lägenhet en plats att trivas på. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär och ger möjlighet till social samvaro med familj och vänner. Det stilrena och välutrustade köket är en dröm för alla matlagnings entusiaster. Här finner du moderna vitvaror såsom diskmaskin (Siemens), lyxig köksfläkt (Klarstein) och ett kylskåp (Samsung), snygga arbetsytor i hög kvalitet samt gott om förvaringsutrymme. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och annat möblemang. Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och badkar. Hallen är rymlig med bra förvaring i tillhörande garderober.

På Bergsgatan 30 bor du med ett ytterst centralt, men ändå lugnt läge och gångavstånd till city och T-Centralen med Arlanda Express. I din absoluta närhet finns ett rikt utbud av restauranger, matbutiker, all tänkbar service och shopping. Du når lika snabbt vackra Norr Mälarstrand som Kungsholms Strands lummiga promenad- och löparspår som tar dig runt om Kungsholmen. Precis runt hörnet finns flertalet fik och restauranger som Wilmer kaffebar samt anrika restaurangen Mäster Anders. Andra pärlor som ligger runt hörnet är Wijnjas grosshandel, Wijnjas Ost- & Vinkällare, charkhandlaren Taylors & Jones samt välkända Kungsholmens Glassfabrik som har ett brett sortiment av hemmagjord glass. Nere vid Kungsholmstorg finner du torghandlaren som säljer blommor och frukt. Kommunikationerna är oslagbara med Rådhusets tunnelbana (blå linje) och flertalet bussar strax utanför dörren. Du kan också välja att ta en kort promenad till T-Centralen.


Boarea
48 kvm
Avgift
2 271 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-11-10

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Bergsgatan såldes av oss 2023-11-10. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bergsgatan.

Boka värdering

Adrian Pekul

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.