Brännkyrkagatan 88, 2 tr

Brännkyrkagatan 88, 2 tr

Slutpris

5 200 000 kr


Stockholm - Södermalm— Stockholm

Brännkyrkagatan 88, 2 tr


Slutpris
5 200 000 kr

Stockholm - Södermalm— Stockholm

Yteffektiv 2:a med toppläge

Varmt välkomna hem till Brännkyrkagatan 88. Helt underbart boende beläget högt upp i huset med stora fönsterpartier som fyller hela hemmet med magiskt ljus. Här bor du på en lugn återvändsgata centralt på Södermalm.

Välkomnande hall, helt möblerbar med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Luftigt vardagsrum som rymmer större soffgrupp, byrå och annan önskvärd inredning. I rummet finns även plats för arbetshörna. Vidare finns det välplanerat sovrum som rymmer stor säng, garderob och annat möblemang om så önskas. Här finns även goda förvaringsmöjligheter i två stora klädkammare. Helkaklat badrum med badkar och utrustning som wc, spegel, handfat och kommod. Rymligt fullutrustat kök med plats för matgrupp med gott om arbetsytor och förvaring.

Brf Wirwach är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och omfattar 47 lägenheter, varav en är hyresrätt. I fastigheterna finns också fem lokaler, alla upplåtna med hyresrätt. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2019 och 2048. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Brandkontoret.

Här bor du i mysiga kvarter med grönskande innergårdar, kullerstensgator och sköna omgivningar. Skinnarviksparken ligger precis runt hörnet och erbjuder både grönområden, promenadstråk samt vacker och vidsträckt utsikt. Parken har även en hundrastgård för våra fyrfota vänner. Även Tantolunden nås med en kortare promenad. På några minuters gångavstånd finner du såväl Zinkensdamm som Hornstull, Hornsgatans småaffärer, restauranger och caféer, samt Långholmens bad med sandstrand! Skinnarviksberget är med sina 53 meter över havet den högsta naturliga punkten innanför tullarna och bjuder på en grandios utsikt över Riddarfjärden och Kungsholmen. Tunnelbanans röda linje finns runt hörnet vid Zinkensdamm och närliggande stationer är Mariatorget och Hornstull. Flertalet bussar finns inom ett par minuters gångavstånd som tar dig till stadens alla hörn . Pendeltågsstationen Stockholm Södra finns även inom bekväm promenadavstånd eller ett par stopp med bussen.

Varmt välkomna att höra av dig vid intresse!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 210 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-01-26

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Brännkyrkagatan såldes av oss 2023-01-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Brännkyrkagatan.

Boka värdering

Adrian Pekul

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.