Gambrinusgatan 3, 2 tr

Gambrinusgatan 3, 2 tr


Kungsholmen/Rådhuset— Stockholm

Gambrinusgatan 3, 2 trKungsholmen/Rådhuset— Stockholm

Härlig tvåa med balkong - Skuldfri förening - Garage

På mysiga Gambrinusgatan, centralt mellan Bergsgatan och Hantverkargatan finns denna charmiga 2:a om 58 kvm. Trevliga ljusa ytor och en flexibel planlösning med ett fullt maskinellt utrustat kök, lättmöblerat ljust vardagsrum med plats för sällskapsmöbler. Generöst sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Utgång till härlig balkong mot lummig innergård. Hall med garderobsvägg och förvaring. Stambytt badrum med tvättmaskin.

Fastigheten är i mycket gott skick och föreningen har nyligen betalat av alla lån genom försäljning av hyresrätt. Föreningen har kvar fina lokalintäkter (uthyrning av lokal till mindre förskola). Det finns även garage i huset.

På Gambrinusgatan 3 bor man med ett toppläge intill Rådhuset och vackra Rådhusparken med tunnelbanans blå linje 1 minut bort samt Hantverkargatan där flertalet bussar passerar. Med en kort promenad nås
Kungsholmstorg åt ena hållet och Fridhemsplan åt andra. I närområdet finns flertalet restauranger, caféer och all tänkbar service. Några kvarter ner ligger Norr Mälarstrand med grönskande promenad- och
löparstråk, cirka 1 mil runt Kungsholmen.


Boarea
58 kvm
Avgift
2 270 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-11-16

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Gambrinusgatan såldes av oss 2023-11-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Gambrinusgatan.

Boka värdering
Hanna Thor
Ansvarig mäklare
Talar även English
Emelie Edqvist
Assisterande mäklare
Talar även English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad