Heleneborgsgatan 26, 5 tr

Heleneborgsgatan 26, 5 tr

Slutpris

6 560 000 kr


Södermalm/Högalid— Stockholm

Heleneborgsgatan 26, 5 tr


Slutpris
6 560 000 kr

Södermalm/Högalid— Stockholm

Sjöutsikt och en riktigt bra grund ger stor potential för att skapa drömbostaden!

Ett högt och lugnt gårdsläge, sjöutsikt och en riktigt bra grund ger stor potential för att skapa drömbostaden!

- Högt upp i huset
- Riddarfjärden utanför samtliga fönster
- Låg avgift
- Originaldetaljer
- Oändliga möjligheter

Med lite kärlek kan här en riktigt fin lägenhet slipas fram. Välkomnade och rymlig hall med kök rakt fram, till vänster ligger det ljusa vardagsrummet med plats för både soffgrupp och arbetsplats. Sovrummet är stort med utsikt över vattnet. Generös förvaring i lägenheten med två inbyggda garderober samt externt förråd.

Brf Neptun är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Borren 20. Föreningen upplåter 53 bostadsrätter med boarea om 3 678 kvm och 1 bostadsrättslokal om 71 kvm. Marken är friköpt. En underbar trädgård fina med planteringar och platser för umgänge med fri sikt över Långholmen och Riddarfjärdens vatten. Utöver tvättstuga och soprum finns i föreningen en föreningslokal, bastu och barnvagnsparkering. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. Juridisk person godkänns inte som köpare. Delat ägande godkänns med krav på minsta ägarandel om 10 %. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Stor redovisning.

Lugnt toppläge på Södermalm, Hornstull har kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden med sitt breda utbud och pulserande stadsliv. Hornstulls nybyggda galleria erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger. Missa inte välbesökta Hornstulls marknad som sommartid erbjuder allt ifrån antikviteter, konst, hantverk till oslagbar street food. Populära Heleneborgsgatan är en lugn gata med väldigt lite trafik och direkt närhet till grönska och vatten. Ett stenkast ner till Söder Mälarstrands trevliga strandpromenad och Riddarfjärdens glittrande vatten. I närområdet finns bl a grönskande Skinnarviksparken med Skinnarviksberget och sin vackra Stockholmsutsikt. Ca 15 min bort ligger även populära Långholmsbadet med strand och bryggor. Kommunikationerna är ypperliga med många busslinjer samt T-bana Hornstull och Zinkensdamm. Busshållplats Skinnarviken finns precis utanför porten.

Detta är ett tillfälle som ni inte vill missa!


Boarea
68 kvm
Avgift
2 512 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-05-05

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Heleneborgsgatan såldes av oss 2022-05-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Heleneborgsgatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.