Heleneborgsgatan 52

Heleneborgsgatan 52

Slutpris

6 300 000 kr


Södermalm— Stockholm

Heleneborgsgatan 52


Slutpris
6 300 000 kr

Södermalm— Stockholm

Ljus och rymlig vindsvåning med fantastisk utsikt i två väderstreck - Potentiell tre rum och kök!

Denna vindsvåning är en perfekt kombination av mysighet och ljus, med utsikt i två väderstreck.
Belägen högst upp i en välvårdad 20-talsfastighet på den vackra Heleneborgsgatan, erbjuder denna välplanerade lägenhet ett fantastiskt boende i gott skick med två rum och kök (med möjlighet till tre rum).

Vid ankomst möts du av en välkomnande hall med generös förvaring i form av en klädkammare samt plats för ytterkläder och skor. Klinkergolvet i entrén är både stilfullt och praktiskt med golvvärme som ger en behaglig känsla direkt vid ingången.

Köket är en central punkt i lägenheten med en öppen planlösning som skapar en naturlig sammankoppling med vardagsrummet. Här finns moderna bekvämligheter såsom diskmaskin och golvvärme, tillsammans med en imponerande köksö som erbjuder gott om arbetsyta. Fönster i både kök, vardagsrum och matplats fyller rummen med naturligt ljus och erbjuder en otrolig utsikt i flera väderstreck.

Vardagsrummet är rymligt och välkomnande med gott om plats för både möbler och avkoppling. En rymlig matplats intill fönstret, med utsikt mot Pålsundet och Långholmen, kan enkelt omvandlas till ett extra sovrum om så önskas.

Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng, två walk-in-closets (vardera sida om sängen) och ytterligare en garderob. Badrummet är stilrent och modernt, med en rymlig dusch, golvvärme, handdukstork och tvättmaskin.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en harmonisk och välkomnande atmosfär med noggrant genomtänkta detaljer som skapar ett bekvämt och trivsamt hem.

- Skuldfri, välskött förening som äger marken
- Öppen planlösning
- Genomgående med fönster och utsikt i två väderstreck
- Mycket bra förvaring
- Möjlig trea
- Golvvärme i kök, badrum och hall
- Diskmaskin och tvättmaskin
- Säkerhetsdörr
- Stor gemensam takterrass med en fantastisk utsikt över takåsar och Stockholm (måste ses)
- Två gemensamma innergårdar med uteplats och cykelparkering


Hornstull är ett mångsidigt och livfullt område beläget på Södermalm i Stockholm. Kännetecknat av sin dynamiska atmosfär och mångfald, erbjuder Hornstull något för alla. Med sin närhet till vatten och grönområden lockar området både naturälskare och de som uppskattar avkoppling vid vattnet. Långholmens natursköna omgivningar med sina promenadstråk och grönområden är perfekta för avkopplande stunder och friluftsliv. Området sträcker sig längs Hornsgatan och är omgivet av vattnet från Årstaviken och Liljeholmsviken. Hornstull är även känt för sitt rika utbud av restauranger, kaféer och barer. Här finns något för alla smaker och tillfällen, från mysiga kaféer till trendiga cocktailbarer och internationella restauranger. Den pulserande kulturscenen gör att området lockar både unga vuxna och familjer.

Med goda kommunikationsmöjligheter är Hornstull också lätt att nå. Tunnelbanestationen Hornstull utgör en knutpunkt för kollektivtrafiken och gör det enkelt att ta sig till andra delar av Stockholm.

Missa inte chansen att uppleva denna fina lägenhet - vi ses på visningen!


Boarea
54 kvm
Avgift
2 598 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-03-19

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Heleneborgsgatan såldes av oss 2024-03-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Heleneborgsgatan.

Boka värdering

Niclas Fernelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.