Igeldammsgatan 22 B, 4 + 5 tr

Igeldammsgatan 22 B, 4 + 5 tr

Slutpris

8 300 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Igeldammsgatan 22 B, 4 + 5 tr


Slutpris
8 300 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Exklusiv etagelägenhet i toppskick med härlig terrass i syd/sydöst med sol hela dagen!

Exklusiv etagelägenhet om 79 kvm golvyta med lugnt toppläge på Kungsholmen! Högst upp med strålande utsikt och härlig terrass i soligt syd/sydöstläge med sol från morgon till kväll. Absolut toppskick, nyproducerad 2017 med exklusiva och påkostade materialval. Stora, magnifika fönsterpartier, generöst ljusinsläpp och vidsträckt utsikt samt vy mot Karlbergs slott. Slående takhöjd om ca 3,27 m och vackra trägolv. Kök med exklusiva materialval och stilrent badrum i smakfull design. Stilfull sekelskiftesfastighet som totalrenoverades 2017. Kabel-tv samt bredband från Ownit ingår i avgiften. Modern, rymlig hiss. Garage finns i fastigheten. Exklusivt boende med industriell elegans på Kungsholmen!

Lugnt toppläge på Kungsholmen nära Karlbergskanalen och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, båtbryggor och härlig strandpromenad. Bara några kvarter till Fridhemsplans T-bana och ypperliga kommunikationer samt Västermalmsgallerians service och shopping. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken extra populärt. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. I kvarteren runt Svarvargatan finns flertalet populära butiker, restauranger och bagerier. Promenadavstånd över bron till Sankt Eriksplan där ytterligare utbud av caféer och restauranger finns.


Boarea/biarea
75/4 kvm
Avgift
4 484 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-08-29

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Igeldammsgatan såldes av oss 2023-08-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Igeldammsgatan.

Boka värdering

Jakob Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.