Inedalsgatan 6, 2 tr

Inedalsgatan 6, 2 tr

Slutpris

4 050 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Inedalsgatan 6, 2 tr


Slutpris
4 050 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Charmig lägenhet med nyrenoverat badrum och vackra funkisdetaljer!

Trivsam, väldisponerad tvåa med bästa läge invid Fridhemsplan och Barnhusviken!

- 20-tals charm
- Nyrenoverat badrum med materialval av gris du marais och svenskt tenn.
- Låg avgift
- Hiss
- Fina funkisdetaljer såsom trägolv och speglade dörrar

Två trappor upp välkomnas ni in till denna charmiga lägenhet med nyrenoverat badrum och vackra funkisdetaljer. Välkomnande hall med plats för avhängning och vackert trägolv som löper genom hela lägenheten. Bra planerad med två rymliga rum som kan nyttjas och möbleras efter behov. Rymligt arbetskök med öppning mot vad som med fördel kan användas som matrum. Här finns även charmigt fönsterparti, klädkammare och loft. Rummet storlek lämnar många disponeringsmöjligheter att antingen möblera som matsal alternativt med en trevlig kombination av både matbord och soffgrupp. Det andra rummet är väl tilltaget med plats för soffgrupp och en stor säng bakom alkov. Här inne finns en fin platsbyggd bokhylla. Nyrenoverat duschrum och separat WC. Detaljer såsom trägolv, speglade dörrar och platsbyggda attribut ger lägenheten karaktär. Fint brädgolv löper genomgående vidare ut i bostaden. Förvaring finns i den inbyggda klädkammaren samt i tillhörande källarförråd. Bilder på WC och dusch kommer inom kort.

Bakom en vacker port på Inedalsgatan finns Brf Slagsidan. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som sedan 2000 äger fastigheten Båten 5. Föreningen upplåter 34 lägenheter varav 32 är bostadsrätter, 2 hyresrätter (dold tillgång) samt 4 hyresrättslokaler. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via IF. Juridisk person godkänns inte som köpare. Delat ägande godkänns med krav på minsta ägarandel om 1 %. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Botema.

Ner för backen ligger Barnhusviken och korsar ni Fleminggatan finner ni Kronobergsparken. Ett helt optimalt, mycket attraktivt läge på lugn gata intill Fridhemsplans utbud, kommunikationer och närliggande grönområden. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand extra populärt. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. Älskar du nybakat bröd på morgonen har Fridhemsplan mängder med alternativ såsom Fabrique bageri och snart nyöppnade vete katten. Fåtal meter ner till vattnet och Kungsholms Strand med sina jogging/promenadstråk. Till jobbet tar du dig snabbt med cykel, buss eller tunnelbana – allt ligger nära porten. Det är helt enkelt perfekta förutsättningar som ger dig tid över till de roliga sakerna – som att hänga med vänner, grannar eller din familj. Kanske möts ni på någon av Kungsholmens restauranger och barer, i de här kvarteren hittar du lätt favoriter. AG för köttälskaren, Phil’s Burger för dig som gillar en grym hamburgare eller varför inte testa Sixten & Frans med sin stilrena och moderna miljö. Och när allt finns nära kan även vardagssysslor som att handla mat plötsligt kännas enklare. Utbudet är stort med alltifrån små unika delis till stora mataffärer med generösa öppettider. Fridhemsplan är annars en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar som linje nr.1, 3 och 4 samt bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Här går även grön och blå tunnelbanelinje som tar dig in till city på ett par minuter.


Boarea
41 kvm
Avgift
1 341 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-04-19

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Inedalsgatan såldes av oss 2022-04-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Inedalsgatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Elenore Lövgren

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.