Inedalsgatan 25, 5 tr

Inedalsgatan 25, 5 tr

Slutpris

9 850 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Inedalsgatan 25, 5 tr


Slutpris
9 850 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Exklusivt vindsetage i toppskick, högst upp med lugnt toppläge på Kungsholmen!

ACCEPTPRIS! Exklusivt vindsetage om 102 kvm golvyta med absolut toppläge på Kungsholmen. Stilrent renoverad 2020/2021 med smakfulla och påkostade materialval. Högst upp och genomgående med eleganta fönsterpartier i två väderstreck och bra ljusinsläpp, sjöglimt mot Karlbergssjön. Ytterst välplanerad med optimal planlösning. Tre bra sovrum, belägna mot innergård. Sekelskiftescharm med högt i tak (ca 4,25 m till nock) och vackra trägolv. Eleganta takbjälkar skapar charm och känsla. Stor balkong i soligt västläge finns i trapphuset utanför lägenheten. Låg avgift inklusive kabel-tv och bredband i äkta och stabil förening som äger marken samt har låg belåning. Kabel-tv basutbud samt bredband ingår i avgiften. Lägenheten är uppmätt 2023 till 88 kvm boarea plus 14 kvm biyta (utrymme under snedtak), totalt 102 kvm golvyta. För extern förvaring finns två vindsförråd, praktiskt belägna en halv trappa från lägenheten. Stilfull fastighet anno 1913 med vackert trapphus samt hiss där barnvagn ryms.

Acceptpris - Kontakta gärna mäklaren för privatvisning.

Eftertraktad adress med lugnt toppläge på Kungsholmen och trevlig strandpromenad nedanför porten. Fastigheten är belägen alldeles invid vackra Karlbergskanalen med båtbryggor, grönskande park och härliga promenad- och joggingstråk. I närheten finns också ett stort utbud av restauranger, mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Flertalet gym i området såsom Friskis och Svettis samt SATS. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer (Fridhemsplan eller Rådhuset). Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går även tunnelbanan med grön och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.


Boarea/biarea
88/14 kvm
Avgift
4 202 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-12-04

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Inedalsgatan såldes av oss 2023-12-04. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Inedalsgatan.

Boka värdering

Jakob Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Niclas Fernelius

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.