Ingemarsgatan 3b, 3 tr

Ingemarsgatan 3b, 3 tr

Slutpris

3 000 000 kr


Vasastan/Östermalm— Stockholm

Ingemarsgatan 3b, 3 tr


Slutpris
3 000 000 kr

Vasastan/Östermalm— Stockholm

Superfin etta (möjlig minitvåa!) med stor balkong mot grönskande innergård!

Varmt välkomna till denna superfina etta (möjliga minitvåa) om 32 kvm med stor balkong mot föreningens grönskande innergård! Här bor ni mycket bekvämt i en välplanerad etta som pryds av välbevarade originaldetaljer från fastighetens byggår såsom djupa fönsternischer, fönster med spröjs, vackra nyslipade parkettgolv, en generös takhöjd och speglade dörrar. Lägenheten disponeras idag genom en välkomnande hall som tar er till lägenhetens kök där ni kan sitta upp till 4 personer som enkelt kan göras om till ett rofyllt sovrum, duschrum med separat wc och ett allrum med mycket vacker fiskbensparkett och ett fantastiskt ljusinsläpp från balkongens dubbeldörrar i glas. Balkongen är av generös storlek och den självklara platsen för er att sitta på en skön sommarkväll i gott sällskap!

Föreningen är mycket stabil och planerar hissbygge efter försäljningen av vindsutrymmet, en låg avgift som inkluderar värme, vatten, tv, internet samt el. Väldigt goda kommunikationer med busshållplats utanför porten och promenadavstånd till både Odenplan och Stureplan. Ett perfekt förstaboende för dig som uppskattar ett lugnt läge med trevliga restauranger, caféer, gym och butiker, närhet till högskola och universitet och sköna Vanadislunden för promenader likväl som en mysig picknick med utsikt mot hela stan!


Boarea
32 kvm
Avgift
1 819 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2018-07-10

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Ingemarsgatan såldes av oss 2018-07-10. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ingemarsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.