Karlsviksgatan 9, 1,5 tr

Karlsviksgatan 9, 1,5 tr


Kungsholmen / Invid Norr Mälarstrand— Stockholm

Karlsviksgatan 9, 1,5 trKungsholmen / Invid Norr Mälarstrand— Stockholm

Charmig - Renoverad - Välplanerad

Välkommen in till underbart ljusa 37 kvm med alla fönster mot lugn innergård i vacker fastighet. Välplanerat rum som bjuder på stora fönsterpartier och välplanerade ytor. Plats för sällskapsdel, säng och matplats. Ljusa väggar, djupa fönsternischer och vacker vitlaserad fiskbensparkett på golv. Köksdel med gott om skåpsförvaring och arbetsyta. En smart bardel som kan användas såväl som extra arbetsyta som bord med barstolar. Ljusa väggar och vacker fiskbensparkett. Inre hall med plats för arbetsplats och extra förvaring. Stilsäkert renoverat helkaklat badrum i vitt och grått.

Mycket välskött och lågt belånad bostadsrättsförening med lummig gemensam innergård.

Belägen i klassisk 20-tals fastighet på attraktivt läge i centrala kvarter på Nedre Kungsholmen. Intill Norr Mälarstrand och härliga promenadstråk som fortsätter Kungsholmen runt vid vattnet. I kvarteren finns all tänkbar service, mysiga restauranger och trevliga barer. Fridhemsplans utmärkta kommunikationer finns några minuters promenad bort.


Boarea
37 kvm
Avgift
2 215 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1,5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-02-20

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Karlsviksgatan såldes av oss 2024-02-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Karlsviksgatan.

Boka värdering
Hanna Thor
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad