Kungsbro Strand 17, 5 tr / Kungsholmen / Stockholm

Perfekt 3:a med generös balkong och sjöutsikt!

Slutpris
6 200 000 kr
Boarea
61.5 kvm
Avgift
4 538 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-09-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsbro Strand såldes av oss 2020-09-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsbro Strand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam, välplanerad trea med centralt läge och en slående vy över Klara Sjö över Stockholm. Från bostadens alla fönster har du en utsikt över Stockholms vatten, Gamla stan och Riddarholmen. Två bra sovrum med gott om plats för stor säng, nattygsbord och byrå. När morgonsolen ligger på så speglar det sig från Klara Sjö och solkatter syns i taket. Ett generöst vardagsrum där stor soffgrupp, mediamöbel, soffbord, matgrupp och annan önskvärd trivselinredning inryms. I vardagsrummet ligger vacker fiskbensmönstrad ekparkett och den generösa balkongen nås från vardagsrummet. Härlig balkong med gott om plats och svårslagen vy. Välplanerat kök med mycket god förvaring och plats för stort matbord. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Välkomnande hall med säkerhetsdörr.

Här bor du i en välskött och stabil förening som är Sveriges näst största. Som medlem har man tillgång till samtliga 5 takterrasser i föreningen varav den ena på plan 7 i detta hus, 4 tvättstugor, möjlighet att hyra plats för kajak samt 4 övernattningsrum för gäster. Brf Kungsklippan i Stockholm äger sina tolv fastigheter dvs marken, ej tomträtt. Föreningen har en låg belåning, lån/ kvm bostadsyta uppgick år 2019 till 4 627 kr.

Ytterst centralt och attraktivt läge på Kungsholmen. Här har du bara några minuters promenadavstånd till City och T-centralen med tågförbindelser, citybussar, tunnelbana och Arlanda Express. Både Rådhusets t-bana (blå linje) och T-centralen med röd, grön och blå linje. Flertalet busslinjer vid Rådhuset tar dig snabbt runt i city. Några meter från fastigheten når du vackra promenadstråk längs vattnet som tar dig runt Kungsholmen och i närområdet finns både matvarubutiker och flertalet populära restauranger.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.