Lenngrensgatan 4

Lenngrensgatan 4

Slutpris

3 900 000 kr


Hornsbergs Strand— Stockholm

Lenngrensgatan 4


Slutpris
3 900 000 kr

Hornsbergs Strand— Stockholm

Mysig 2,5a med generös uteplats mot gård!

Accepterat pris! Varmt välkomna till denna hemtrevliga 2,5a med stor uteplats mot gård där ni kan grilla och avnjuta sena sommarnätter!

Här bor ni trivsamt i en modern lägenhet med luftiga rum i populära Hornsbergs Strand. Den inbjudande hallen har gott om förvaring i en garderobsvägg samt avhängning till höger om entrén. Vardagsrummet är socialt planerat med öppen planlösning till det fullutrustade köket, här finns det gott om plats för både soffgrupp, mediamöbel och matplats där ni kan uppleva trevliga middagar omgivna av ett trivsamt ljusflöde ifrån stora fönsterpartier. Bakom en dörr i glas finner ni bostadens mysiga uteplats med utrymme för två sittgrupper, massvis av växter samt el-grill, perfekt för sena sommarkvällar! Bostadens kök har allt ni kan behöva och däribland även diskmaskin, goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Sovrummet är rofyllt mot föreningens innergård och har plats för en rejäl säng och arbetsplats eller bokhörna. Det stilrena badrummet är helkaklat och har tvätt/tork-maskin från Bosch samt badkar.

Brf Västermalmsterrassen är en äkta bostadsrättsförening som sedan 2012 äger fastigheten Leendet 1 med tillhörande mark. Föreningen upplåter 225st bostadsrätter samt 8st lokaler varav en förskola. Här finns även ett garage med 158st bilplatser varav 50st är laddplatser. Utöver det så har medlemmar tillgång till cykelförråd, barnvagnsförråd, rullstolsförråd, soprum samt innergård med bänkar och bord. En omröstning om inglasning av balkonger och uteplatser ska ske på stämman i maj. I föreningen finns även källarförråd att hyra.

Hornsbergs strand är ett till stora delar nybyggt och expansivt område på Kungsholmen. Här har man närhet till natur och härliga promenad - och löparstråk utmed strandpromenaden. Kajen finner ni på några minuters promenadavstånd. Sommartid kryllar området av människor i alla åldrar som solar och badar. Restaurangtips är populära Lilys Burger, Primo Ciao Ciao och Piren. Nära också till Lindhagens galleria med ICA maxi som är en av innerstadens största matbutiker. Systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m finns också här. Flertalet busslinjer finns i närheten och tar dig enkelt till Fridhemsplan. Inom ett par minuters promenad finns tunnelbanestationerna Stadshagen (blå linje) och Kristineberg (grön linje). Med bil nås Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten i Hornsberg.

Välkomna på visning!


Boarea
49.5 kvm
Avgift
2 112 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2021-06-02

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Lenngrensgatan såldes av oss 2021-06-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lenngrensgatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.