Lugnets Allé 40, pl 6

Lugnets Allé 40, pl 6


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Lugnets Allé 40, pl 6Hammarby Sjöstad— Stockholm

Högt, ostört läge med härlig utsikt och låg avgift – i en av Sjöstadens bästa föreningar!

Soligt toppläge högt upp i huset där du vintertid ser skidåkare vina ner för Hammarbybacken – och där du övriga årstider har den gröna backen rakt framför dig från alla fönster i lägenheten.
I Sjöstadens kanske bästa och stabilaste förening (där både hushållsel och bredband ingår i den redan låga avgiften!) får du allt; samtidigt som tvärbanan ligger precis utanför porten bor du otroligt lugnt då fönstren och balkongen vätter mot innergården. Från balkongen ser du inte bara backen utan också en bit av Sjöstadsparterren, som ligger 100 meter från lägenheten.
Matbutiken COOP finns snett över gatan, och trots det centrala läget i Hammarby Sjöstad varken hör eller ser du folklivet i Sjöstaden från lägenheten.

Lägenheten är luftig och inbjudande med stora fönster, fina sällskapsytor, ett stort sovrum och en stor, inbjudande hall. Den öppna planlösningen gör det lätt att umgås med familj och vänner samtidigt som du lagar mat eller kopplar av i vardagsrummet.

Köket är drygt ett år gammalt och alla vitvaror samt garderobssystem är från 2022.

Säljarens egna ord:
Det tar emot att lämna denna fantastiska lägenhet! Vi har älskat lugnet och att samtidigt ha så nära till kommunikationer, mataffärer, restauranger och vattnet. Det har också känts väldigt tryggt att bo i en sådan bra förening; låg avgift, många hushåll och en hel rad med stabila hyresgäster såsom Systembolaget och Max (som man inte hör ett ljud från eftersom Lugnets allé 40 ligger på andra sidan fastigheten).

Vi har använt lägenhetens klädkammare/förråd som barnrum, men det är givetvis enkelt att göra om rummet till exempelvis klädkammare eller hemmakontor.
De stora fönstren gör lägenheten ljus och studioliknande.
Och tänk att bara ha några sekunder till tvärbana och bussar, och ändå inte störas av trafiken. Det känns unikt.
Vi har också tyckt om att ha ett bra bageri/kafé i porten bredvid; att bara behöva ta hissen ner för att plocka upp några nybakta frallor på helgmorgnar är så mysigt. Dessutom är alla grannar väldigt trevliga!
Vi har svårt att tänka oss en bättre 2:a och kommer verkligen att sakna den här lägenheten och att ha underbara promenadstråk precis utanför dörren!

Närområdets utbud består bland annat av flera matbutiker, många restauranger, apotek, skolor, förskolor, lekparker, närhet till vattnet, mycket goda kommunikationer (bara ett par meter till tvärbana och buss 74) och Nackareservatet med badsjöar och promenadstråk.


Boarea
70 kvm
Avgift
3 464 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-02-15

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad

Denna lägenhet på Lugnets Allé såldes av oss 2024-02-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lugnets Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad