Norrtullsgatan 11, 1tr

Norrtullsgatan 11, 1tr

Slutpris

7 600 000 kr


Vasastan— Stockholm

Norrtullsgatan 11, 1tr


Slutpris
7 600 000 kr

Vasastan— Stockholm

Trea i city med stor uteplats, balkong, öppen spis och genomgående planlösning!

Välkommen till en charmig trea i Vasastan med vackert ljusinsläpp, stor uteplats och solig balkong!

Med både balkong och uteplats går det att njuta av solen hela dagen. I avgiften ingår även bredband och garage finns i föreningen! Helt enkelt ett drömboende i stan som har allt man kan tänka sig! En väldisponerad bostad med stora luftiga rum, vita väggar, öppen spis och ljusa trägolv!

Den stora uteplatsen som är lägenhetens lyx, bjuder på generös yta med stort privat trädäck i avskilt läge på innergården med plats för sittgrupper, plantering och stort parasoll när solen värmer på eftermiddagen. Sydvästläget ger sol från sen frukost till skymning. Balkongen ligger i fritt läge, insynsskyddat med utsikt mot stadspuls och som bjuder på en suverän förmiddagssol. Gott om plats finns för möblemang och inredning. De stora fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp till både vardagsrum och kök.

Genomgående hög standard med vackra tidstypiska detaljer som öppen spis, stuckaturer, vackra dörrhandtag och ljusa trägolv.
Bekvämligheter för att underlätta vardagen som golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Fint renoverad med material valt med kvalité och omtanke i mjuka toner för ett harmoniskt hem att trivas i. Belägen endast ett stenkast från grönskande Observatorielunden och heta Odenplan med nya accesspunkten för all typ kollektivtrafik.

Lugna Norrtullsgatan är också en återvändsgata och har ingen genomfartstrafik vilket gör den mer lugn än andra gator i området!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
72 kvm
Avgift
2 052 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2020-09-25

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Norrtullsgatan såldes av oss 2020-09-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Norrtullsgatan.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.