P O Hallmans Gata 1

P O Hallmans Gata 1

Slutpris

7 100 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

P O Hallmans Gata 1


Slutpris
7 100 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Stor 4:a i två väderstreck med garage i förening!

Accepterat pris!
Flexibelt tillträde!

Välkomna till denna generösa fyra med tre sovrum, genomgående i två väderstreck och med garage i förening!

Här bor ni på ett toppenläge i S:t Eriksområdet i ett lugnt kvarter intill Karlbergskanalen och Grubbensparken. Bostaden erbjuder stora luftiga ytor, helkaklat badrum med tvättmaskin, golvvärme och tre riktiga sovrum. I avgiften ingår även bredband och till lägenheten hör två generösa förråd. Garaget har även 9 platser med elbilsladdning.

Lägenheten präglas av stora luftiga ytor och mycket bra förvaring, tidlösa materialval och fin utsikt. Stor hall med platsbyggda garderober, välplanerat kök med bra utrustning med diskmaskin och matplats för upp till 10-12 personer. Fräscht badrum med både tvättmaskin, badkar, golvvärme och tre ombonade sovrum med god förvaring i stora garderober. Ljusa trägolv och fint målade väggar. Tredje sovrummet går även att inreda som ett kontor/arbetsrum.

Välskött förening med god ekonomi som äger marken i en väl underhållen fastighet. Många investeringar har gjorts som bidraget till att avgiften kunnat sänkas med tiden. Här finns gemensamhetslokal med bastu, tvättstuga, pingisbord och 27 garageplatser i huset varav 9 har laddstolpar för elbil. Dessutom finns två cykelförråd varav ett är beläget på samma plan som lägenheten. Stor hiss som rymmer 8 personer. Trevlig inhägnad innergård med trädgårdsgrupper, sittplatser, lekplats med sandlåda och gräsytor.
Till lägenheten hör två generösa förråd, ett källar- och vindsförråd.

Här bor ni i lugn och ro med utsikt mot Karlbergskanalen i ett oslagbart läge med närhet till både puls och nöjen. För mysiga promenadstråk finns Kungsholms Strand. Mycket goda förbindelser och nära till T-centralen för vidare färd i landet.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
93 kvm
Avgift
5 374 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
0 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-01-07

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på P O Hallmans Gata såldes av oss 2021-01-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på P O Hallmans Gata.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.