Rindögatan 17, 2 TR

Rindögatan 17, 2 TR

Slutpris

4 560 000 kr


Gärdet— Stockholm

Rindögatan 17, 2 TR


Slutpris
4 560 000 kr

Gärdet— Stockholm

Tvåa med hörnbalkong och öppen spis i skuldfri förening!

Två trappor upp med stor balkong och öppen spis finner ni denna optimala tvåa med lummig grönska precis utanför!

- Balkong och öppen spis
- Flertalet original detaljer bevarade
- Låg avgift tack vare skuldfri förening
- Stort sovrum

Varmt välkomna till denna härliga tvåa på Gärdet! Social och trevlig planlösning med fönster i två väderstreck, vilket bidrar till att lägenheten är härligt ljus. Praktiskt och fint kök med vita skåpsluckor och vitt kakel ovan den generösa arbetsbänken. Här finns utrustning så som spishäll, kyl och frys samt diskmaskin. Genom en stor öppning från kök och hall kommer ni in till vardagsrummet. Här inne finns en tidsenlig öppen spis och gott om plats för matbord och soffa. Öppna upp dörren till balkongen och ge vardagsrummet en härlig förlängning ut på den stora hörnbalkongen som går längs med lägenheten. Ni får mer lätthet plats för caféset, loungemöbler och planteringar. Sovrummet är rymligt med gott om plats för dubbelsäng, och ligger avskilt och rofyllt med träden som närmsta granne. Bra förvaring tack vare flertalet garderober i sovrummet, men även hallen rymmer ytterligare förvaringslösningar. Detaljer så som den gamla porttelefonen, stavparkett, speglade dörrar och charmiga fönsterbeslag ger lägenheten karaktär.

Lägenheten ligger i en av de klassiska funkishusen från 30-talet. Brf Haubitsen är en skuldfri och äkta bostadsrättsförening som dessutom äger marken. Dold tillgång i de två resterande hyresrätter som föreningen har kvar. Restaurang i huset som ger föreningen goda intäkter.

Gärdet har en härlig naturkänsla och charm, med en kort promenad från citys puls. I närområdet finns flertalet matbutiker, restauranger och serviceställen. Några kvarter bort finner ni populära Fältöversten med flertalet matbutiker och shopping. Invid bostaden ligger grönskande Tessinparken, här kan ni strosa runt och sätta er på Café Tessinen och kanske avnjuta en våffla eller kanske en AW på Paraden? Vill ni ut och motionera finns hela Ladugårdsgärdet till ert förfogande samt promenadavstånd till både tennis-och paddelhall. Tunnelbanestation Gärdet ligger i direkt närhet och buss 1 och 54 stannar alldeles i närheten.


Boarea
45 kvm
Avgift
1 312 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 9 (Hiss finns)
Såld
2023-09-06

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Rindögatan såldes av oss 2023-09-06. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Rindögatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.