Ringvägen 112, 2 tr

Ringvägen 112, 2 tr

Slutpris

7 000 000 kr


Södermalm— Stockholm

Ringvägen 112, 2 tr


Slutpris
7 000 000 kr

Södermalm— Stockholm

Charmig 1920-tals pärla med öppen spis! (Möjlig 3:a)

Varmt välkomna till den här 1920-tals pärla med öppen spis!
Här har du chansen till att skapa ditt drömboende med en lägenhet som ligger på ett av Södermalms bästa lägen.

Bostaden har en optimal planlösning. Här har du högt i tak och originaldetaljer såsom vackra stuckaturer, fiskbensparkett, brädgolv, takrosetter, höga golvsocklar och en öppen spis som är eldningsbar. Direkt när du kommer in möts du av den välkomnande hallen där öppna spisen finns. Hallen är helt möblerbar. Rymligt vardagsrum med två fönster med djupa fönsternischer och spröjsat glas. Här ryms det en större soffgrupp, byråer och annan önskvärd trivselinredning. Stort sovrum i hörnläge med fönster i två väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. Här ryms det en stor säng, garderob och annan önskvärd inredning. Från sovrummet går en passage till köket med förvaring i två garderober. I det rymliga köket finns det gott om plats för en stor matgrupp, perfekt för ett större sällskap för att umgås för härliga middagar. Gott om förvaring och goda arbetsytor. Helkaklat badrum med badkar och utrustning som wc, handfat, tvättmaskin, golvvärme och handdukstork. Det spröjsade fönstret ovanför badrumsdörren är en fin detalj.

En äkta bostadsrättsförening som äger marken. Stabil ekonomi. Ingen planerad förändring av årsavgifterna (avstämt med föreningen 2021-05-05).

Centralt läge med mycket goda kommunikationer via tunnelbana och buss. Runt hörnet finns ett stort utbud av både restauranger, caféer, matbutiker och shopping. Nytorget ligger inom bekvämt promenadavstånd. Belägen i ett grönt och barnvänligt område med närhet till vatten, lekplatser. Vitabergsparken och Stora- och lilla Blecktornsparken inom inom gångavstånd.

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse. Varmt välkomna på visning!


Boarea
84 kvm
Avgift
3 251 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-05-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2021-05-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ringvägen.

Boka värdering

Adrian Pekul

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.