Skeppargatan 21 / Östermalm / Stockholm

1,5:a (möjlig 2:a) med 0 kr i avgift, på förstklassigt läge på Östermalm!

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea
44 kvm
Rum
1,5 rum
Våning
0 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-11-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skeppargatan såldes av oss 2017-11-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Skeppargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en 1,5:a (möjlig 2:a!) med 0kr i avgift! Absolut toppläge mitt på anrika Östermalm! Den fina fastigheten byggdes 1893 och lägenheten har vackra originaldetaljer bevarade som generös takhöjd, trägolv, speglade dörrar, höga golvsocklar och stora fönster med djupa nischer. Samtliga snickerier är smakfullt grå färgsatta. De 44 väldisponerade kvadraten fördelas på entré, sovalkov, kök, vardagsrum, klädkammare och badrum med badkar. Lägenheten vetter mot den lugna gården och bygglov för altan undersöks just nu.

Här bor ni förstklassigt i hjärtat av Östermalm, med närhet både till Karlaplan med butiker, restauranger och caféer samt såväl till Strandvägens vackra promenadstråk. Med direkt närhet till både Stureplan och Djurgården finns här allt för de som älskar det bästa Stockholm har att erbjuda. För den shoppingsugne finns Fältöverstens galleria med flertalet butiker. Några middagsfavoriter är T/Bar på Hotel Diplomat, Broms och Nybrogatan 38.

Mycket stabil förening med 0 kr i månadsavgift, bättre kan det inte bli!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration