Strindbergsgatan 44, 4 tr

Strindbergsgatan 44, 4 tr

Slutpris

5 575 000 kr


Östermalm / Nedre Gärdet— Stockholm

Strindbergsgatan 44, 4 tr


Slutpris
5 575 000 kr

Östermalm / Nedre Gärdet— Stockholm

Spektakulär tvåa med balkong mot innergård!

Spektakulär tvåa högt upp i huset, med balkong mot innergård i söderläge!

Ni välkomnas av en trevlig entré med gott om förvarings- och avhängningsmöjligheter. Från entrén kliver ni rätt in i bostadens guldkorn, det stora köket som har alla tänkbara faciliteter och matplats för hela 8 personer. Vardagsrummet rymmer såväl soffgrupp som arbetshörna och ligger i härlig öppen planlösning till köket. De stora fönsterpartierna ger rummet fin ljussättning och med de öppna dubbeldörrarna ut till balkongen får rummet en härlig förlängning. Den fina balkongen ligger i behagligt tyst och grönskande läge mot innergård och i absolut solläge. Här får ni plats med loungemöbler och planteringar. Sovrummet ligger i avskilt rofyllt läge utan insyn. I denna bostad kommer ni verkligen att trivas!

Brf Madam Flod är en äkta förening bildad 1998 och äger marken. Föreningen består av 36 lägenheter och har stambyte och fasadrenoveringarna bakom sig. Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi. En fin takterrass finns för medlemmarnas förfogande samt cykelförråd och tvättstuga. Föreningen har 4 lokaler som upplåtes med hyresrätt och ger intäkter till föreningen.

I direkt närhet till bostaden finns flertalet matställen så som Naruto sushi, omtalade Mä Took Thai Food, och flertalet Pizzerior samt Phil's burger. Runt ena husknuten finns matbutik och runt andra husknuten finner ni Fältöversten med all tänkbar service och shopping. Invid bostaden ligger grönskade Tessinparken, här kan ni strosa runt och sätta er på Café Tessinen och kanske avnjuta en våffla. Vill ni ut och motionera finns hela Ladugårdsgärdet till ert förfogande samt promenadavstånd till både tennis-och paddelhall. Tunnelbanesation Karlaplan ligger i direkt närhet. Området är sammanfattningsvis helt fantastiskt!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
50 kvm
Avgift
2 836 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-04-28

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Strindbergsgatan såldes av oss 2021-04-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Strindbergsgatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.