Torsgatan 42c, 4 tr

Torsgatan 42c, 4 tr

Slutpris

6 350 000 kr


vasastan— Stockholm

Torsgatan 42c, 4 tr


Slutpris
6 350 000 kr

vasastan— Stockholm

Attraktiv 2:a med optimal planlösning - Högt belägen i välskött förening! - Hiss - El ingår

Välkommen till denna välplanerade ljusa 2a med fönster i två väderstreck höst upp i det tysta gårdshuset i Brf Liljan. Hela lägenheten är totalrenoverad och ombyggd 2021, brf-föreningens hus ligger mitt i Vasastan med omedelbar närhet till kommunikationer och service. Lägenheten har en modern och attraktiv planlösning, stort härligt sovrum med bra förvaring, helt nyrenoverat duschrum, inbyggd tvättpelare. Kök och vardagsrum i en öppen planlösning, köket har full maskinell utrusning samt ett lyxigt skafferi. Det finns bra plats för ett ordentligt matbord invid vid kökets fönster som vetter i öster och har morgonsol. Vardagsrummet är väldigt trivsamt med öppen lösning mot köket som ger en härlig rymd och bra med plats för all önskvärd inredning och stora härliga fönster mot öster.

- Hushållsel ingår i avgiften
- Genomgående chevronmönstrat fiskbensparkett i hela lägenheten
- Generös takhöjd
- Säkerhetsdörr
- Garage i huset
- Förråd i källaren, extra förråd går att hyra i föreningen.
- Lugnt och ljust läge i huset
- Övernattningslägenhet i föreningen att hyra
- Välskött Brf
- Föreningen har nyligen genomfört en extra amortering om 2,8 miljoner

Stabil förening som äger marken och där hushållsel ingår i avgiften. Centralt läge två stenkast från Vasaparken, mitt ibland restauranger och caféer samt mindre än en minut till närmsta tunnelbanestation. OBS! Det finns garage med 34 platser i föreningen och vanligtvis kort kötid.

Brf Liljan är en äkta bostadsrättsförening med en välunderhållen fastighet. Pampig entré på Torsgatan 42, när du kommer in genom porten öppnar sig en egen värld av stilfulla trapphus och 3 fina innergårdar. Här finns ett påtagligt lugn och känslan av livliga gator är långt borta. Innergårdarna inreds under sommarhalvåret med blommor, fina trädgårdsmöbler, och grill.
Föreningen förvärvade fastigheten 1926 och har en god ekonomi, 4 lokaler och de äger marken. Det finns en övernattningslägenhet att hyra för att hyra för 300 kr per natt, två tvättstugor, cykelrum och grovsoprum. I fastigheten finns ett garage med 34 platser för bil- och mc-platser samt plats för elbilar, kostnad ca 1 850 kr /mån. Till varje lägenhet hör ett källarförråd utan extra kostnad. I föreningen finns extra förråd att hyra.

Bostaden är perfekt belägen vid S:t Eriksplan. Ett stenkast bort finns välkända Rörstrandsgatan som längs hela stråket bjuder på riktigt bra shopping, matbutiker, restauranger och mycket populära caféer. Bästa tänkbara kommunikationer från både S:t Eriksplan och Odenplan som båda nås på några minuters avstånd där det finns goda bussförbindelser, SL-bussar och Arlandabussar samt pendeltåg från Odenplans station.


Boarea
53 kvm
Avgift
3 049 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-12-21

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Torsgatan såldes av oss 2022-12-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Torsgatan.

Boka värdering

Niclas Fernelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.