Trädgårdsgatan 8a

Trädgårdsgatan 8a

Slutpris

5 100 000 kr


Sundbyberg

Trädgårdsgatan 8a


Slutpris
5 100 000 kr

Sundbyberg

Varmt välkomna till denna attraktiva och välplanerade 4:a, belägen centralt i familjevänliga Lilla Alby. Här får ni en underbar bostad med tilltaget vardagsrum, öppen spis, generösa fönsterpartier, stambytt och renoverat badrum med värmegolv samt en stor och trivsam uteplats i sydväst läge omgärdad av lummig grönska! Underbart läge med närhet till alla bekvämligheter!

Lättmöblerat vardagsrum med öppen spis och plats för diverse möblemang & soffgrupp. Tack vare vardagsrummets generösa ytor finns här även möjligheten att möblera för middagar med större sällskap. Här finns ett flertalet fönsterparti som släpper in härligt med ljus. Härifrån nås även ett sovrum/kontor med utgång till den trevliga uteplatsen. För den som vill skapa ett ännu större vardagsrum, så går det enkelt att plocka ner denna vägg.

Köket är renoverat och har en maskinpark i toppklass från Smeg! Spis med dubbel ugn, inbyggd espressomaskin & mikrovågsugn, dubbla kylskåp, frys, diskmaskin, köksfläkt m.m.

Effektiv och rymlig hall som redan vid entrén inger en välkomnande känsla. Härifrån nås även bostadens övriga sovrum.

Uteplatsens trädäck och trappa lades om sommaren 2023 (bilderna i annonsen är tagna tidigare år).

Bostaden ligger i familjevänliga Lilla Alby och har lekplats, skolor, dagis, restauranger, butiker enbart minuters avstånd från lägenheten. Ett stenkast ner till Bällstaån där man enkelt kan promenera längs vattnet in till city. En bostad som måste upplevas på plats!


Boarea
93 kvm
Avgift
6 525 kr/mån
Rum
4 rum
Såld
2024-02-28

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Trädgårdsgatan såldes av oss 2024-02-28. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Trädgårdsgatan.

Boka värdering

Emil Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.