Björnkärrsvägen 46 / Skarpäng / Täby

Villa utöver det vanliga!

Slutpris
8 400 000 kr
Boarea
150 kvm
Driftkostnad
48 514 kr/år
Tomtarea
1 192 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-01-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Björnkärrsvägen såldes av oss 2018-01-28. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Björnkärrsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarpäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välskötta och exklusiva villa i hjärtat att lugna och barnvänliga Skarpäng! Denna bostad erbjuder allt och lite till för den kräsne och där ingenting har valts av slumpen. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum så skapas en social rymd med utrymme för hela familjen eller det stora sällskapet, två helkaklade badrum, tre rymliga sovrum, walk in closet för god klädförvaring samt tvättstuga med groventré. Bostaden präglas av stilrena färg och materialval samt med en fantastisk trädgård om 1.192 kvm, med många genomtänkta och fina planteringar, plan trädgårdstomt med utrymme för mycket spring och lek samt lekstuga för de minsta. Isolerat garage med utrymme för en bil, uppfart med utrymme för ytterligare två bilar samt förråd i bakre delen av garaget med separat entré. Ogenerat och insynsskyddat läge med allmänning som närmaste granne,

Här bor du med närhet till bra skolor och förskolor, lekplats, fina promenadstråk och motionsspår, badplats, mataffär samt goda kommunikationer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration