Odensvägen 68

Odensvägen 68

Slutpris

11 500 000 kr


Täby Kyrkby— Täby

Odensvägen 68


Slutpris
11 500 000 kr

Täby Kyrkby— Täby

2-plansvilla om 206 m² i hög standard med dubbla kök!

Äntligen finns tillfälle att förvärva en mycket välplanerad 206 m² villa från Myresjöhus med stor tomt om 1369 m² i populära Trädgårdsstaden, Täby Kyrkby. Huset är genomgående i hög standard med stor uteplats på skyddad trädgård som vetter mot skogen.

På tomten ligger också ett isolerat garage med förrådsdel samt separat garage för mc/moped med egen port och flera p-platser på uppfarten. Huset är påkostat med fina materialval och rymmer hela sju rum, varav fyra sovrum. På övre plan finns ett extra kök, vilket medger ett mycket praktiskt generationsboende exempelvis. Detta kök har även en behaglig balkong i perfekt syd/sydväst-läge. Köket kan med enkla medel göras om till sovrum om det behovet är större. Här uppe finns även två sovrum, ett allrum och ett badrum och våningen kan därmed nyttjas som en "egen trerumslägenhet".

På nedre plan ligger ett modernt kök, vardagsrum med braskamin och utgång till altanen i vinkel som är delvis takad, två sovrum samt badrum och tvättstuga med groventré.

Trädgårdsstaden är Täby Kyrkbys nyaste område med till större delen villafastigheter på stora tomter. Närhet finns till såväl förskolor som skola, bra kommunikationer, fina naturstråk och närcentrum, samt till Stockholm city (dryga 20 min med bil), Täby centrum och Arninge centrum. Reser ni mycket i jobbet eller på fritiden så är närheten till Arlanda här på norra sidan också en stor fördel.

Huset måste upplevas på plats, välkommen att boka in er på visning!


Boarea/biarea
206/49 kvm
Driftkostnad
54 286 kr/år
Tomtarea
1 318 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-01-03

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Odensvägen såldes av oss 2023-01-03. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Odensvägen.

Boka värdering

Johan Hallquist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Amanda Brommels

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.