Reduttvägen 148

Reduttvägen 148

Slutpris

6 495 000 kr


Gribbylund— Täby

Reduttvägen 148


Slutpris
6 495 000 kr

Gribbylund— Täby

Trivsamt kedjehus längst in på återvändsgata i barnvänligt område!

Underbart och trivsamt kedjehus på ca 134 m² med hög standard och vidbyggt garage. Entréplan disponeras med stort vardagsrum med utgång till skyddad uteplats, samt kök, badrum och tvättstuga och övre plan innehåller allrum med balkong, tre bra sovrum och badrum med hörnbadkar. Huset som är beläget längst in på återvändsgata passar perfekt för exempelvis en barnfamilj och du har nära till bra kommunikationer, förskolor, skolor och lekparker. Gribbylund har härliga naturområden och som en extra bonus har du endast några hundra meter till stranden.

Gribbylund är ett av de bästa områdena i Täby för en barnfamilj. Det finns flera närliggande och utmärkta förskolor att välja bland. När barnen blir lite äldre finns både kommunala och privata skolor upp till åk 6 att välja mellan och samtliga ligger inom en radie av 500 m. Det är endast ca 100 meter till närmaste busshållplats med direktbussar till både Mörby C och Danderyds Sjukhus där man ansluter till t-bana. Dessutom är det nära till Täby Centrum med stort utbud av shopping och nöjen. Bara några 100 meter från villan ligger Ängsholmsbadet med sina stora gröna ängar, skogsområde, lekpark och pulkabacke. Sommartid finns här en trevlig badstrand och under vinterhalvåret plogas Rönningesjön för den som vill åka skridskor eller långfärdsskidor. På andra sidan Rönningesjön ligger den mycket populära 4H gården Rönninge By med mängder av djur, lekpark och trevlig fikastuga. Gribbylund erbjuder allt man kan önska sig, för både barn och vuxna.


Boarea/biarea
134/23 kvm
Driftkostnad
36 328 kr/år
Tomtarea
512 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-02-05

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna kedjehus på Reduttvägen såldes av oss 2020-02-05. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Reduttvägen.

Boka värdering

Johan Hallquist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Lisa Almgren

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.