Sågtorpsvägen 67 / Roslags Näsby / Täby

Unik etage lägenhet med uteplats

Slutpris
4 450 000 kr
Boarea
100 kvm
Avgift
5 308 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-10-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sågtorpsvägen såldes av oss 2017-10-02. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Sågtorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Roslags Näsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna helt unika etagelägenhet med både stor uteplats samt balkong, båda i ett utmärkt sydvästläge där du kan njuta av solen hela dagen!
Denna bostad erbjuder 100 välplanerade kvadratmeter som idag disponeras på två plan med två sovrum i fil, helkaklat badrum, stort kök och matsalsdel i öppen planlösning. Via en snygg spiraltrappa ner finner du det rymliga vardagsrummet med braskamin och utgång till den stora och lummiga uteplatsen med direkt tillgång till föreningens gräsmatta. Här finns det möjlighet att göra om vardagsrummet och få till ytterligare ett sovrum om så önskas samt att denna bostad erbjuder en stor potential genom möjligheten att köpa till ett förrådsutrymme av föreningen som angränsar till vardagsrummet och på så sätt utöka bostaden med ytterligare ett rum. Hela fastigheten totalrenoverades 2014 men har sitt ursprung från 1960 då denna bostad använts som personalbostad till den gamla brandstationen som var belägen här.

Här bor du mitt i den lugna villaidyllen i Roslags Näsby med närhet till Mosstorpsbacken, mataffär, goda kommunikationer med både roslagsbana och buss samt bra skolor och förskolor.
Denna bostad vill du inte missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration