Sollentunavägen 34 / Skarpäng / Täby

Enplansradhus - Gavelläge - Två uteplatser - Öppen spis

Slutpris
4 630 000 kr
Boarea/biarea
83/9 kvm
Driftkostnad
31 857 kr/år
Tomtarea
245 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-06-26
Bostaden är såld!

Denna radhus på Sollentunavägen såldes av oss 2020-06-26. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Sollentunavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarpäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett eftertraktat läge i Skarpäng, och ett optimala microläge i området finner ni detta ovanliga enplansradhus med gavelläge. Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning med öppna samband mellan kök, matplats och vardagsrum. För de kalla vinterkvällarna finns en vacker täljstenskamin som höjer trivselfaktorn samtidigt som den skänker härlig värme. De två uteplatserna är optimalt placerade vilket gör att minst en uteplats alltid badar i sol, oavsett tid på dygnet.

Huset erbjuder ett helkaklat badrum med badkar, tvättstuga. stor klädkammare samt två ordentliga sovrum. Önskar ni göra om bostaden med ytterligare ett sovrum går det enkelt att göra genom att disponera om köket till ett U-kök. Se alternativ planlösning för inspiration.

Här bor du med närhet till bra skolor och förskolor, Mörtsjön med motionsspår, Rösjön med badplats, matbutik samt goda kommunikationer med buss både till Täby Centrum och Mörby Centrum.

Denna bostad vill du inte missa

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Skarpäng

I populära Skarpäng bor du med närhet till fantastiska grönområden invid Rösjön och Mörtsjön med aktivitetsmöjligheter både sommar och vintertid. Skarpäng är ett tryggt och lugnt område med närhet till natur och en aktivt fritid.

Närhet till både matbutiker och shopping

I närområdet ligger Rösjö centrum med välsorterad ICA-butik med postombud, pizzeria, sushi, salong samt frisör som bidrar till ytterligare trivsel. Täby Centrum ligger några minuters bilfärd bort, med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, systembolag, biograf samt flertalet butiker. Här ifrån har du även ypperliga kommunikationer med både buss och Roslagsbanan in till Stockholm city.

Sport och fritid runt hörnet

Här finns stora grönområden med tennisbanor, motionsspår för den idrottsintresserade och flera badplatser.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationsmöjligheter med buss till både Danderyds sjukhus för vidare anslutning till tunnelbana samt Täby Centrum och dess utbud.

Familjeliv

I närområdet finns mycket bra förskolor och skolor såsom Rösjöskolan, Skarpängsskolan, Täby Friskola samt Inspira Förskolan Termiten.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.