Mälbyhamnsvägen 112

Mälbyhamnsvägen 112

Slutpris

3 000 000 kr


Väddö - Mälbyhamn— Väddö— Norrtälje

Mälbyhamnsvägen 112


Slutpris
3 000 000 kr

Väddö - Mälbyhamn— Väddö— Norrtälje

En minimalistisk dröm vid havet

När Arkitekten skulle bygga ett hus till sig själv blev det denna minimalistiska, japaninspirerade sommardröm om totalt 42 kvm med exklusiva materialval, stora glaspartier och altandäck under tak högt beläget på en skogstomt om 2 113 kvm vid Ålands hav.

Huset som består av två byggnader under ett och samma tak bjuder på hall, badrum, kök och vardagsrum i den ena byggnaden och ett härligt sovrum med stora glaspartier och platsbyggd klädförvaring i den andra. Här bjuds det genomgående på diskreta, exklusiva och smakfulla materialval och den allra modernaste tekniken. Badrummet har golv, väggar och tvättställ i microcement, vatten/vacuum toalett, dusch och glasad utgång till altandäcket. Kök och vardagsrum har vackra ljusa massiva trägolv, ljusa fanerskivor i björk på väggar, stora öppningsbara glaspartier och en braskamin. Köket i rostfritt har gashäll, ugn, diskmaskin och ho samt integrerad kyl/frys. Sovrummet bjuder på stora öppningsbara glaspartier, ljust trägolv, träpanel och platsbyggd förvaring. Runt hela huset löper ett altandäck under tak med en stor lounge yta mellan byggnaderna. Runtom hela huset finns flyttbara skärmväggar på räls för vind- , solskydd och för att reglera insyn.

Den havsnära skogstomten består av gles tallskog med huset högt beläget på ett berg med altandäck i soligt västerläge. Från tomten når man enkelt den fina båthamnen där båtplats ingår och klipporna vid havet antingen direkt via en stig eller via vägen som slingrar igenom området. Vid havet går även Roslagsleden, en vandringsled längs havet som bjuder på ett pärlband av smultronställen.

Huset är den första prototypen som byggdes av hustillverkaren gimme shelter. Det går att bygga till fler husmoduler i samma arkitektur/design. Se på alternativ på gimme-shelter.se

Välkommen på visning


Boarea
42 kvm
Driftkostnad
34 079 kr/år
Totalareal
2 113 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-06-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Mälbyhamnsvägen såldes av oss 2022-06-10. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Mälbyhamnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.