Bagghusvägen 23

Bagghusvägen 23

Slutpris

2 495 000 kr


Rörvik— Väddö— Norrtälje

Bagghusvägen 23


Slutpris
2 495 000 kr

Rörvik— Väddö— Norrtälje

Mysig retro dröm intill badplats och brygga

Nu finns chansen att förvärva denna mysiga retro dröm i populära Rörvik! Mysig kuperad skogstomt med många byggnader. Huvudhuset vinterbonat och har två sovrum, stort vardagsrum med murad spis med insatts och stort badrum med vattentoalett. Stort uppvärmt uterum med ljusinsläpp i taket samt två trädäck i söder- och västerläge för full sol hela dagen. Mysigt, rymligt gästhus med eget kök och vatten där gästerna får sitt eget avskilda läge. På tomten finns även en snickeriverkstad med gott om förvaring. Tomten har gott om bär om sommaren. Det lila huset vid trappans början kan med lätthet göras om efter behov.
Endast ca 150 meter från fastigheten ligger det samfällda området med badplats, båtplatser och parkområde. Så nära att du bara packar picknickkorgen och promenerar ner, inte ens en cykel behövs.
Ett perfekt tillfälle att förvärva ett sjönära och vinterbonat fritidshus. Ca 100m till SL buss 645 mot Norrtälje och ca 10 km till Älmsta där ni hittar restauranger, affärer, vårdcentral och skolor. Från bryggan når man enkelt Barnens ö kök och scen som är närmsta skärgårdskrog, bara 5 min bort med motorbåt.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
67/10 kvm
Driftkostnad
19 011 kr/år
Tomtarea
2 010 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-06-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Bagghusvägen såldes av oss 2021-06-01. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Bagghusvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.