Flottskärsvägen 235

Flottskärsvägen 235

Slutpris

1 600 000 kr


Flottskär— Väddö— Norrtälje

Flottskärsvägen 235


Slutpris
1 600 000 kr

Flottskär— Väddö— Norrtälje

30-tals hus med sjöutsikt & lada

I vackra och idylliska Flottskär, precis där Väddö kanal börjar ligger detta charmiga, vinterbonade fritidshus om 70 kvm med sjöutsikt och en stor lada om ca 100 kvm på två tomter om sammanlagt 2880 kvm med stora plana gräsytor.

Läget mitt i byn är det bästa tänkbara med vacker utsikt över vattnet men ändå lugnt, insynsskyddat och avskilt från trafik. Tomten har en fin gårdsbild med byggnader och växtlighet som omger den stora plana trädgårdstomten med öppna gräsytor för lek och spel. Här finns stora uppvuxna syrener en ordnad uteplats och en idylliskt lantlig miljö.

Huset som är från 30-talet har mängder av gammal charm bevarad men har de senaste åren renoverats med bland annat ett nytt kök, duschrum och ett nytt avlopp för vattentoalett. Här finns vardagsrum, kök, duschrum och toalett på nedre plan och två stora sovrum på övre plan. Från alla fönster i öster ser man vattnet, båtarna och inloppet till Väddö kanal.

Från huset når man enkelt vattnet ca 140 m nedanför huset. Inom ett par kilometer ligger Edblads restaurang och butik som är ett populärt utflyktsmål. Älmsta är närmsta tätort ca 6 km bort där det finns en mycket välsorterad ICA supermarket, apotek, vårdcentral, restauranger och affärer.

Välkommen på visning!!


Boarea
70 kvm
Driftkostnad
10 500 kr/år
Tomtarea
2 880 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-09-21

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Flottskärsvägen såldes av oss 2018-09-21. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Flottskärsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.