Flottskärsvägen 235 / Flottskär / Väddö / Norrtälje

30-tals hus med sjöutsikt & lada

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
70 kvm
Driftkostnad
10 500 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-09-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på flottskärsvägen såldes av oss 2018-09-21. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på flottskärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Flottskär är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I vackra och idylliska Flottskär, precis där Väddö kanal börjar ligger detta charmiga, vinterbonade fritidshus om 70 kvm med sjöutsikt och en stor lada om ca 100 kvm på två tomter om sammanlagt 2880 kvm med stora plana gräsytor.

Läget mitt i byn är det bästa tänkbara med vacker utsikt över vattnet men ändå lugnt, insynsskyddat och avskilt från trafik. Tomten har en fin gårdsbild med byggnader och växtlighet som omger den stora plana trädgårdstomten med öppna gräsytor för lek och spel. Här finns stora uppvuxna syrener en ordnad uteplats och en idylliskt lantlig miljö.

Huset som är från 30-talet har mängder av gammal charm bevarad men har de senaste åren renoverats med bland annat ett nytt kök, duschrum och ett nytt avlopp för vattentoalett. Här finns vardagsrum, kök, duschrum och toalett på nedre plan och två stora sovrum på övre plan. Från alla fönster i öster ser man vattnet, båtarna och inloppet till Väddö kanal.

Från huset når man enkelt vattnet ca 140 m nedanför huset. Inom ett par kilometer ligger Edblads restaurang och butik som är ett populärt utflyktsmål. Älmsta är närmsta tätort ca 6 km bort där det finns en mycket välsorterad ICA supermarket, apotek, vårdcentral, restauranger och affärer.

Välkommen på visning!!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration