Mälbyhamnsvägen 45 / Mälby / Väddö / Norrtälje

Fritidsvilla från 2005 med fantastisk trädgård!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
120 kvm
Driftkostnad
21 432 kr/år
Tomtarea
2 801 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-03-27
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Mälbyhamnsvägen såldes av oss 2020-03-27. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Mälbyhamnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mälby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta fantastiska hem om 120 kvm i högt, fritt soligt söderläge på en härlig trädgårdstomt om 2801 kvm med en stor ordnad uppfart, välordnade gångar som leder dig runt. Den prunkande trädgården bjuder på mängder av överraskningar, olika blomsterrum och uteplatser.

Huset som är byggt 2005 är väl genomtänkt och har genomgående hög standard och vackra materialval. Entrén leder till en stor ljus och rymlig hall med ljus panel och klinkers-golv med vattenburen golvvärme från frånluftsvärmepump som ger bästa möjliga driftsekonomi. Från hallen når man det stora härliga rummet med taket öppet upp till nock och stora vackra fönster som rymmer vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här dominerar en stor putsad skorsten med murad öppen spis med insatts och vedspis mot köket. Genomgående fina golv och ljus panel på väggarna ger ett enhetligt intryck. Här finns även ett stort master bedroom, dressingroom och stort fönster, biblotek, badrum med WC, dusch och handfat samt tvättstuga och ett stort gästrum/ateljé. Fastigheten har nyligen installerat fiber.

I den helt unika trädgården hittar vi även en inredd gäststuga om ca 10 kvm, samt ett mindre trädgårdsförråd.

2 km till bad i vid havet eller vid den fina skyddade badplatsen vid Mälby. Ca 1,5 km till Buss SL 637 mot Norrtälje (Stockholm) och ca 4 km till Älmsta med välsorterad mataffär, restauranger, vårdcentral, apotek, skola m.m.

Oavsett om du söker ett vinterbonat fritidshus utöver det vanliga eller ett mycket välordnat permanentboende hittar du ditt hem på Mälbyhamnsvägen 45,
Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.