Norra Havsängen 63 / Norra Havsängen / Väddö / Norrtälje

Havsutsikt i avskilt läge!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
51 kvm
Driftkostnad
15 359 kr/år
Tomtarea
2 574 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-04-23
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Norra Havsängen såldes av oss 2020-04-23. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Norra Havsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Havsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vakna till ljudet av vågorna mot klipporna knappt 100 meter bort i detta härliga sommarhus om 51 kvm med strålande havsutsikt på en stor, lättskött och havsnära naturtomt om 2574 kvm med stor byggrätt om 120 plus 60 kvm.

Husets hjärta är det stora härliga vardagsrummet med stora vackra panoramafönster mot havet och en härlig murad öppen spis med insats som värmer skönt. Här finns även ett modernt badrum med vattentoalett, dusch och handfat samt kök med havsutsikt och två sovrum. En stor altan omgärdar huset i söder och öster och vid entrén i väster finns en fin stensatt uteplats under tak. På tomten finns även en gäststuga om ca 10 kvm som är isolerad med el och har havsutsikt. Huset har godkänt avlopp för WC och BDT från 2008 samt egen borrad brunn som ännu inte kopplats in.

Från hela den stora naturtomten har man en fin havsutsikt och fin närhet ner till havet och klipporna. Tomten ligger som näst sista tomt i lugnt läge längst in på området nära havet. Här är det en generös byggrätt om 120 plus 60 kvm vilket ger möjlighet att utforma ett riktigt drömboende.

Området har en välordnad båthamn där båtplats ingår till detta hus, här finns också en vacker havsstrand och fina klippbad. Fiberutbyggnad pågår just nu i området.

Välkommen till Havsängen

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.