Norra Havsängen 63

Norra Havsängen 63

Slutpris

3 200 000 kr


Norra Havsängen— Väddö— Norrtälje

Norra Havsängen 63


Slutpris
3 200 000 kr

Norra Havsängen— Väddö— Norrtälje

Havsutsikt i avskilt läge!

Vakna till ljudet av vågorna mot klipporna knappt 100 meter bort i detta härliga sommarhus om 51 kvm med strålande havsutsikt på en stor, lättskött och havsnära naturtomt om 2574 kvm med stor byggrätt om 120 plus 60 kvm.

Husets hjärta är det stora härliga vardagsrummet med stora vackra panoramafönster mot havet och en härlig murad öppen spis med insats som värmer skönt. Här finns även ett modernt badrum med vattentoalett, dusch och handfat samt kök med havsutsikt och två sovrum. En stor altan omgärdar huset i söder och öster och vid entrén i väster finns en fin stensatt uteplats under tak. På tomten finns även en gäststuga om ca 10 kvm som är isolerad med el och har havsutsikt. Huset har godkänt avlopp för WC och BDT från 2008 samt egen borrad brunn som ännu inte kopplats in.

Från hela den stora naturtomten har man en fin havsutsikt och fin närhet ner till havet och klipporna. Tomten ligger som näst sista tomt i lugnt läge längst in på området nära havet. Här är det en generös byggrätt om 120 plus 60 kvm vilket ger möjlighet att utforma ett riktigt drömboende.

Området har en välordnad båthamn där båtplats ingår till detta hus, här finns också en vacker havsstrand och fina klippbad. Fiberutbyggnad pågår just nu i området.

Välkommen till Havsängen


Boarea
51 kvm
Driftkostnad
15 359 kr/år
Tomtarea
2 574 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-04-23

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Norra Havsängen såldes av oss 2020-04-23. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Norra Havsängen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.