Nothamnsbacken 18

Nothamnsbacken 18

Slutpris

4 400 000 kr


Nothamn— Väddö— Norrtälje

Nothamnsbacken 18


Slutpris
4 400 000 kr

Nothamn— Väddö— Norrtälje

Milsvid havsutsikt i söderläge

Högt beläget med milsvid havsutsikt i söder ligger detta fina vinterbonade fritidshus om 45 kvm och gästhus på en havsnära tomt om 2420 kvm med 250 m till sandstrand och del i sjöbod.

Huset som renoverats för ca 10 år sedan bjuder på två bra sovrum, badrum med dusch och vattentoalett, kök med matplats som har en magiskt vacker havsutsikt i söder och ett vardagsrum med murad öppen spis. Huset har de senaste åren fått nya ljusa ytskikt invändigt, ett nytt avlopp för vattentoalett (2021). Från köket når man den stora altanen i söder och väster som också bjuder på en spektakulär havsutsikt i både söder och öster.

Den stora fina tomten sluttar svagt mot söder och har en fin havsnära känsla då man ser horisonten i både öster och söder. Här finns en del böljande gräsmatta, fina stensättningar och några vackra tallar samt berg i dagen. På tomten finns även ett gästhus om ca 10 kvm samt ett uthus om ca 6 kvm. Byggrätt enligt detaljplan är 100 kvm för huvudbyggnad, 40 kvm för komplementbyggnad, attefallshus och friggebod.

Nere vid vattnet har man del i Måsgrundets samfällighet som delar en liten udde med strand, bryggor, klippor samt en egen liten sjöbod. I närheten finns även en fin grillplats, den stora sandstranden vid Skottviken och den vackra fiskehamnen Nothamn.

Från Nothamn är det ca 3,5 km till SLbuss 637 mot Stockholm/Norrtälje, ca 8 km till Älmsta som erbjuder flera restauranger och caféer, välsorterad ICA supermarket, vårdcentral, apotek m.m. Sommaridyllen Grisslehamn ligger ca 8 km åt andra hållet och där finns fiskaffär, gästhamn, Ålandsbåt, SPA hotell m.m.

Ring Mäklaren 070-4107777 för visning

Välkommen till havet, välkommen till Nothamn!


Boarea
45 kvm
Tomtarea
2 420 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-06-07

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Nothamnsbacken såldes av oss 2024-06-07. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Nothamnsbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.