Rödbergsvägen 38

Rödbergsvägen 38

Slutpris

7 700 000 kr


Gamla Grisslehamn— Väddö— Norrtälje

Rödbergsvägen 38


Slutpris
7 700 000 kr

Gamla Grisslehamn— Väddö— Norrtälje

Äkta havstomt med byggrätt

Välkommen till denna unika havstomt med vatten mot Ålands hav om 12 500 kvm med ca 150 m strandlinje som detaljplanerats för två huvudbyggnader om 80 kvm samt komplementhus om 40 kvm.

På tomten finns idag ett äldre fritidshus om 35 kvm med fantastiskt havsläge som genomgående har ljusa fräscha ytskikt i kök, vardagsrum och sovrum. Gästhus om ca 12 kvm med sovrum, förråd och toalettutrymme samt utekök. På tomten finns även ett uthus och en stor fristående altan med milsvid havsutsikt och sol från morgon till kväll. Här finns en grävd brunn, husen har el anslutet och det finns bredband via fiber i området.

Den stora tomten om 12500 kvm land och ej uppmätt havsyta har en lång fin strandlinje mot Ålands hav och milsvid havsutsikt. Detaljplanen medger byggnation på upp till två huvudbyggnader om 80 kvm samt komplementbyggnad om 40 kvm, attefallshus och friggebod. Byggnation på tomten kan enligt detaljplan ske så nära som 35 m från havet, vattnet är detaljplanerat som Vb-område. Tomten består till stor del av vackra varierande klippor mot havet och bakom dem plan skogsmark. Tomten gränsar i väster mot ett naturskyddsområde som ej får bebyggas vilket garanterar ett mycket privat läge för framtiden.

Fastigheten ligger i slutet av en återvänds väg och har ett mycket privat läge utan insyn. Gamla Grisslehamn har gamla anor då det var den skyddade hamn som först användes för postgången till Finland, och här finns en blandad bebyggelse med gamla torp, sommarstugor och permanenthus. från tomten är det drygt 5 km till Älmsta som är centralorten i området med välsorterad ICA supermarket, apotek, vårdcentral, skolor, restauranger och caféer.

Då huset inte är bebott går det bra att besöka fastigheten och titta runt på egen hand.

Välkommen att forma din dröm vid havet!


Boarea
35 kvm
Driftkostnad
5 500 kr/år
Tomtarea
12 500 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-05-20

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Rödbergsvägen såldes av oss 2022-05-20. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Rödbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.