Simpnäsvägen 256 / Rangarnö / Väddö / Norrtälje

Äkta sjötomt i västerläge!

Slutpris
4 250 000 kr
Boarea
68 kvm
Driftkostnad
11 187 kr/år
Tomtarea
2 103 kvm
Totalareal
4 403 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-02
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Simpnäsvägen såldes av oss 2020-07-02. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Simpnäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rangarnö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det här är en riktig renoveringschans med ett charmigt äldre hus om 68 kvm plus sovloft bara tio meter från vattnet, med strand och brygga i perfekt soligt västerläge på en stor sjötomt om totalt 4403 kvm varav 2103 kvm är tomtmark och 2300 kvm är vatten.

Huset som är i behov av lite kärlek ligger vackert beläget längst in i en vik i perfekt västerläge med kvällssolen över vattnet. Här ryms två sovrum, kök, allrum med murad spis och vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till altanen under tak. Från altanen överblickar man den egna stranden och solbryggan bara tio meter bort. Här finns möjligheten att forma ditt eget drömboende några meter från vattnet i en vacker havsvik.

Den fina tomten har stora öppna gräsytor, lummiga träd, krusbär och hallon och en mäktig syrenhäck mot grannen. Vid den långa strandlinjen ligger även ett gammalt gästhus med anor från 1700-talet samt en bastu med omklädningsrum. På tomten finns även ett uthus/sjöbod om ca 40 kvm samt en carport.

Unikt läge att förvärva en äkta sjötomt i västerläge i vackert läge med vacker skärgård runt knuten, fiske-vikar, kanaler, badöar och en sjökrog inom roddbåtsavstånd. SL-Buss 636 från Stockholm/Norrtälje stannar utanför huset, ca 5 km till Älmsta som har generöst utbud av restauranger, affärer, vårdcentral, apotek, ICA supermarket mm.

Tomtkartan i prospektet kan vara något missvisande, det är alltid tomtmarkeringarna i marken som markerar tomtgränsen

Huset säljs med friskrivningsklausul, tillträde kan ske omgående.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.