Skogsbacken 10 / Väddö / Norrtälje

Välplanerad familjevilla i två plan med pool i centrala Älmsta!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea/biarea
182/46 kvm
Driftkostnad
22 127 kr/år
Tomtarea
2 073 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-05-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Skogsbacken såldes av oss 2017-05-04. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Skogsbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skogsbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga villa på Skogsbacken 10 om hela 182 kvm i två plan fördelat på 6 rum och kök.

Här finns plats för hela familjen med generösa sällskapsytor, fyra sovrum, flertalet uteplatser med bland annat en altan med tillhörande pool och lusthus. På den härliga, plana, trädgårdstomten om 2073 kvm finns gott om plats för sommarens lekar och spel. Med ett perfekt solläge kan ni njuta av solen hela dagen. Vidare finner vi här ett stort garage för minst två bilar, carport med förråds-del/snickarbod samt jordkällare.

Här bor ni med ett trevligt, centralt, läge i Älmsta med närhet till skolor, välsorterad mataffär, butiker, vårdcentral och restauranger. Trots det centrala läget är det ett lugnt villaområde där barnen kan leka tryggt utan stora vägar som stör.

För den naturintresserade är detta också ett perfekt läge med fina vandrings- och svampskogar ett stenkast från huset. Någon minut bort finner vi också Väddö gårdsmejeri och Bondens Glasskalas som är perfekta utflyktsmål. Tar vi oss lite längre når vi Grisslehamn där Eckerö linjen kan ta dig och familjen över till Åland .

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration