Skottviksvägen 2 / Nothamn / Väddö / Norrtälje

Nära strand med brygga och sjöbod

Slutpris
3 125 000 kr
Boarea
85 kvm
Driftkostnad
20 751 kr/år
Tomtarea
2 972 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-06-30
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Skottviksvägen såldes av oss 2020-06-30. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Skottviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nothamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta fina, välvårdade och vinterbonade fritidshus om 85 kvm på en solig och högt belägen tomt om 2972 kvm nära havsbad och del i brygga och sjöbod.

Det här huset klickar i alla boxar; vinterbonat med åretruntvatten från egen brunn, nytt ordnatt avlopp för vattentoalett, luft/luftvärmepump för låga driftskostnader och fiber installerad för dig som vill jobba hemma. Dessutom ligger det bara ett stenkast från den vackra gamla fiskehamnen i Nothamn och den fina samfälligheten Måsgrundet där man har en andel i strand och brygga samt en egen sjöbod.

Huset har generösa utrymmen i både stort badrum och kök, vardagsrum med murad spis och utgång till altan samt två sovrum varav ett med eget dressingroom. Genomgående hög standard med golvvärme i hall och badrum, välutrustat kök och badrum.

Den stora tomten ligger högt belägen och sluttar svagt mot sydväst med strålande utsikt över åkrar och ängar samt ett perfekt solläge. Här finns en del välvårdade rabatter, prydnadsbuskar, böljande gräsytor och släta berg i dagen. På tomten finns även en fin gäststuga om ca 10 kvm samt en snickarbod/uthus om ca 10 kvm.

Möjlighet till omgående tillträde finns.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.