Disavägen 15

Disavägen 15

Slutpris

3 320 000 kr


Haga— Vallentuna

Disavägen 15


Slutpris
3 320 000 kr

Haga— Vallentuna

Ljust och rymligt femrumsparhus med lugnt och barnvänligt läge.

Välplanerat och efterfrågat Brf radhus i bra skick. Entréplan innehåller stor hall med skjutdörrsgarderob i öppen planlösning med kök och vardagsrum. Utgång till gigantiskt trädäck under tak byggt 2021 med egen inramad trädgård. Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv med komfortvärme, tvättmaskin från 2021, vikbara duschväggar i glas samt elpanna. Modernt kök i vitt med moderna vitvaror samt köksö med förvaring. Stor matplats invid vardagsrum. Övre plan med 4 bra sovrum och helkaklat badrum med badkar. Genomgående ekparkettgolv. Stor Carport med p-plats samt förråd.


Här bor du med naturen precis runt knuten och har nära till Vallentuna centrum och fina grönområden. Förskolor och grundskolor finner ni inom bekvämt promenadavstånd. Goda kommunikationer med buss samt Roslagsbanan som tar dig till Täby Centrum på ca 10 minuter och till Stockholm C. på ca 25 minuter.
Vallentuna Centrum erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av butiker, banker, vårdcentral, apotek, restauranger och cafeèr samt ett prisbelönt bibliotek och kulturhus.
Ubudet av fritidsaktiviteter i kommunen är stort. Det finns bl.a. en modern gym/simanläggning i centrum samt utomhusbadet Kvarnbadet med 50 meters bassäng. Vallentuna IP med ishall, fotbollsplaner samt motionsspår. Här finns även ett bra utbud på golfanläggningar och ridstall.


Boarea
112.8 kvm
Avgift
6 211 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-03-25

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Disavägen såldes av oss 2022-03-25. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Disavägen.

Boka värdering

Tore Svennberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.