Grimstagatan 34

Grimstagatan 34

Slutpris

3 100 000 kr


Vällingby-Grimsta— Vällingby— Stockholm

Grimstagatan 34


Slutpris
3 100 000 kr

Vällingby-Grimsta— Vällingby— Stockholm

Fantastisk lägenhet på 5:e Våningen med en stor balkong!

Underbar lägenhet i fastighet där det sällan är något till salu!

Högt upp i huset på 5:e våningen finner man denna gavellägenhet med en ovanligt stor inglasad balkong. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck som tillför ett härligt ljusflöde. . Genomgående ljusa väggar samt parkettgolv. Sovrum med plats för dubbelsäng samt garderober. Finns även ett mindre sovrum med plats för säng. Hall med klädkammare intill. Stort helkaklat badrum med ny tvättmaskin och torktumlare.

Attraktivt och lugnt läge med Grimsta naturreservat inpå knuten med fina promenadslingor och flertalet badplatser längs med Mälaren på både sandstrand och klippor. Ca 4 min promenad till Råcksta tunnelbana åt ena hållet samt ca 13 min promenad till populära Kaananbadet åt andra hållet! På lite längre gångavstånd når du Vällingby centrum med sitt stora servisutbud med affärer, butiker, mataffärer, restauranger, bio, vårdcentral mm.


Boarea
76 kvm
Avgift
4 192 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-06-07

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Grimstagatan såldes av oss 2019-06-07. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Grimstagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.