Jämtlandsgatan 152, 1 tr / Vällingby Centrum / Vällingby / Stockholm

Brf Fornkullen säljer en trea om 78 kvm med 2 balkonger

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
3 223 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-10-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jämtlandsgatan såldes av oss 2018-10-05. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Jämtlandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Brf Fornkullen säljer nu en trea om 78 kvm med renoveringsbehov belägen nära T-bana och Vällingby C. Möjlig uthyrningsdel då lägenheten har två ingångar. Under 2018 har föreningen bytt fönster och balkongdörrar. Förening med mycket bra ekonomi, låg månadsavgift. Lugnt och centralt läge. Hiss och tvättstuga i huset. Stabil förening. Stor balkong med söderläge samt en mindre med västerläge. Stambytt helkaklat badrum. Utmärkt läge endast ca 150 meter till Vällingby C med butiker, restauranger, biograf, T-bana/buss och gym. Nära till simhall, Grimsta Naturreservat med motionsspår, badplatser, minigolf och fiske vid Mälaren. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration