Ålens väg 5

Ålens väg 5

Slutpris

2 250 000 kr


Vätö— Norrtälje

Ålens väg 5


Slutpris
2 250 000 kr

Vätö— Norrtälje

Vätö - fräscht fritidshus för åretruntbruk

Ljust och trevligt fritidshus som ligger som sista hus på gatan med naturen inpå knutarna. Huset har under senaste åren renoverats med bl a nya ytskikt, nytt badrum och en stor härlig altan delvis under tak. På altanen som ligger i sydväst har man sol hela dagen. Tomten är öppen med berg i dagen och delvis nylagt gräsmatta. På fastigheten finns ett gästhus om 30 kvm som idag används som förråd samt ett förråd om 10 kvm. Ett fräscht hus på en insynsskyddad tomt i en lugn miljö.

Till badplats i västläge och båtplats( följer med fastigheten) i Vätösund är det ca 1 km. Här finns även en fotbollsplan och boulebana.

Till Norrtälje är det ca 25 min och drygt en timme till Stockholm. På Vätö i Harg finns det välsorterad livmedelsaffär ca 2 km. I Nysättra ca 10 min finns kiosk, restaurang och bygghandel. Från Vätö finns det busstrafik till Norrtälje med ett antal dagliga avgångar, som utökas under sommarhalvåret.


Boarea
62 kvm
Driftkostnad
18 800 kr/år
Tomtarea
2 080 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-20

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Ålens Väg såldes av oss 2018-09-20. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Ålens Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.