Bergsviks holme 95

Bergsviks holme 95

Slutpris

7 250 000 kr


Vätö— Norrtälje

Bergsviks holme 95


Slutpris
7 250 000 kr

Vätö— Norrtälje

Halv Ö i söderläge mot Norrtäljeviken

Unikt tillfälle att förvärva sydsidan av Högholmen med fantastisk utsikt mot Norrtäljeviken. Fastigheten har varit i säljarnas ägo sedan 1919. Här har flera generationer vuxit upp, somrar som vintrar i den vackra norra skärgården. Fastigheten är på hela 27538 kvm och består bla. av huvudhus från 1920 på ca 120 kvm med totalt sex rum varav fyra stora sovrum, stor veranda med underbar utsikt mot Norrtäljeviken, gästhus, förrådsbyggnader, vacker jordkällare, egen strand samt brygga mm.
Till ön tar man sig lättast med bil till Bergviks holme, där tar man en lätt skogspromenad på ca 3 min ut till ön eller så tar man båten ut.
På den stora tomten finns en härlig känsla av frihet i den insynsskyddade trädgårdstomten. Här finns också gott om plats för lekar och spel. Vid den egna stranden finns en brygga som behöver lite kärlek samt en altan med en vedeldad badtunna, här går det att njuta av det soliga söderläget. Här finns gott om plats för både familj och gäster.
Att ta sig till Vätö är enkelt genom broförbindelsen. OBS följ vägbeskrivningen.
Välkommen till en levande kultur- och jordbruksbygd i det mycket vackra skärgårdslandskapet på Vätö i Roslagen!


Boarea
120 kvm
Driftkostnad
11 300 kr/år
Tomtarea
27 538 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Bergsviks holme såldes av oss 2019-09-28. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Bergsviks holme.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.