Fladenvägen 11

Fladenvägen 11

Slutpris

2 575 000 kr


Prästudden— Vätö— Norrtälje

Fladenvägen 11


Slutpris
2 575 000 kr

Prästudden— Vätö— Norrtälje

Sommarhus med sjöläge

Med en vacker sjöutsikt i söder ligger detta enkla sommarnöje om 44 kvm på en högt belägen naturtomt om 3055 kvm med endast 150 m till bad, båtplats och del i sjöbod.

Huset som ursprungligen uppförts 1964 har under åren byggts till i etapper och rymmer idag två bra sovrum, badrum vardagsrum och kök i vinkel. Huset ansluter till en härligt skyddad altan som löper runt huset med solläge i söder och öster och viss sjöglimt mot viken, här finns även ett förråd om ca 10 kvm.

Den stora tomten bjuder på vacker sjöutsikt i söder och viss sjöglimt i öster, högt och fritt läge med vackra böljande berg i dagen, gles tallskog, mossor, ljung, lingon och blåbär. Fastigheten har ordnad uppfart, samfällt sommarvatten och ordnat avlopp till 2-kammarbrunn.

Från tomten är det ca 150m ner till den välordnade båthamnen där man har både båtplats och del i sjöbod (eget låsbart förråd) samt vackert bad från brygga eller naturstrand. Mycket lugnt och välskött område med stora tomter och grönområden.

Från huset är det ca 2,5 km till åretruntöppen lanthandel och 1 km till SLbuss 638. På Vätö finns sommartid flera serveringar, självplock, flera badplatser och många sommarboende. Till tätorten Norrtälje är det ca 20 km och där finns stort utbud av butiker, skolor, sjukhus m.m.

Välkommen på visning


Boarea/biarea
44/4 kvm
Driftkostnad
12 318 kr/år
Tomtarea
3 055 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-04-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Fladenvägen såldes av oss 2024-04-10. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Fladenvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.