Gösens väg 5

Gösens väg 5

Slutpris

3 300 000 kr


Klockarängen— Vätö— Norrtälje

Gösens väg 5


Slutpris
3 300 000 kr

Klockarängen— Vätö— Norrtälje

Nybyggt fritidshus på Vätö med stor tomt och öppen planlösning!

Välkommen till detta nybyggda fritidshus på Vätö, där du kan uppleva livet på landet på ett helt nytt sätt. Här har du 85 kvm boarea att mysa i, med plats för 4 rum - perfekt för en avkopplande helg eller en längre vistelse tillsammans med familj och vänner. Den öppna planlösningen ger ett luftigt och inbjudande utrymme, där det är lätt att umgås och njuta av sällskapet. Bostaden har också en stor tomt där ni kan ha utomhusaktiviteter.

Med tanke på den unika platsen på Vätö, ger detta fritidshus en möjlighet att fly staden och uppleva en annan, mer avslappnad livsstil. Här kan du andas frisk luft och ta promenader bland vackra naturstigar. Du kan också njuta av bad, båtliv och fiske i närheten.
Det är bara några hundra meter till områdets fotbollsplan, båtplats och den fina badplatsen i vackra Vätösundet.

Klockarängen är ett välskött och populärt område på västra Vätö. Områdets geografiska läge gör det närmast optimalt vid Vätösundet. Det ger närhet till båtplatsen och den barnvänliga badstranden i väster där temperaturen i regel är något gynnsammare än ut mot havet. Vätö har även ett välordnat midsommarfirande vid Folkets Hus som är uppskattat av släkt och vänner. Från Norrveda är det ca 4 km till Nysättra med pizzeria, byggmarknad, kiosk mm och till Harg ca 3 km med välsorterad livsmedelsaffär. På Vätö finns även självplock av jordgubbar samt bygdegård med loppis. Samfällighetens hemsida http://www.klockarangen.se

Slutligen, om du blir intresserad av denna bostad och vill se den personligen, är du välkommen att boka en visning. Vi är säkra på att du kommer att bli förälskad i detta nybyggda och charmiga fritidshus på Vätö.


Boarea
85 kvm
Driftkostnad
3 100 kr/år
Tomtarea
2 226 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Gösens väg såldes av oss 2024-03-25. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Gösens väg.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.