Näverstigen 1

Näverstigen 1

Slutpris

2 125 000 kr


Vätö— Norrtälje

Näverstigen 1


Slutpris
2 125 000 kr

Vätö— Norrtälje

Charmigt fritidshus med båtplats och bastu!

Näverstigen 1 på Vätöhuvud är drömhemmet du har letat efter! Den charmiga vinterbonade fritidshuset är beläget nära havet och erbjuder en avkopplande atmosfär. Det här hemmet är idealiskt för familjer som söker en bekväm och önskvärd livsstil med tillgång till vattenaktiviteter och vacker natur.

Med trevlig, öppen planlösning och 59 kvm boarea är detta hem praktiskt och välkomnande. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en mysig eldstad för de kyliga kvällarna. På fastigheten finns en mysig ved eldad bastu och till fastigheten ingår en båtplats samt att man är med i bastuklubben, vilket gör det enkelt att njuta av havet, fiska eller besöka andra öar. Fastigheten är kopplat till områdets året runt vatten som möjliggör att det är bekvämt att vistas här även på vintern.

Njut av sommardagar vid badplatsen, öva paddling eller tillbringa dagarna med att göra nästan ingenting alls. Stämningen här är inbjudande och varm. Näverstigen 1 på Vätö är det perfekta boendet för att koppla av och komma bort från stadslivet.

Dyvik (Vätöhuvud) är ett smultronställe i Roslagen med närhet till Björköfjärden som vetter mot havet. I området finns en välskött barnvänlig badplats med sandstrand ca 800m från fastigheten och en skyddad båthamn i Långnäsviken.

Till Vätö finns bilväg över bro och på ön finns en året runt öppen lanthandel som är ombud för ATG, apotek, post och systembolag, ca 4 km från huset.
Direktbuss med SL till Norrtälje som stannar ca 500 meter från huset. Från Norrtälje finns anslutningsbussar mot Stockholm.

Intresserad? Kom på visningen och upplev själv allt som Näverstigen 1 har att erbjuda!

Varmt välkomna.


Boarea
59 kvm
Driftkostnad
22 725 kr/år
Tomtarea
1 477 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-03-23

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Näverstigen såldes av oss 2024-03-23. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Näverstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.