Utveda hamnväg 221

Utveda hamnväg 221

Slutpris

1 700 000 kr


Vätö— Norrtälje

Utveda hamnväg 221


Slutpris
1 700 000 kr

Vätö— Norrtälje

Välskött fritidshus på Vätö

Välkommen till ditt egna lilla paradis på Vätö. Huset, med en boarea på ca 46 kvm har tre mysiga rum varav två sovrum. Med smakfulla inredningsdetaljer känns detta som ett varmt och inbjudande hem med en intim och trivsam känsla. Detta fritidshus erbjuder ett unikt läge med en välskött trädgård om 2425 kvm och med ett mysigt gästhus.

Vätö är en tillflyktsort för den som vill ha nära till sol, bad och natur. Här kan du njuta av livet i en avkopplande miljö och samtidigt ha tillgång till allt som en modern livsstil kräver. Föreställ dig att vakna upp och avnjuta frukosten på altanen med fågelsången som ger ro i själen.

Den plana och lättskötta trädgårdstomten ligger fint belägen i Utveda med bara ca 500 meter ner till båthamnen där det finns två nyrestaurerade badplatser samt möjlighet till båtplats (separat kö). Utveda ligger endast ca 20 min med bil från Norrtälje, på attraktiva ön Vätö. Här finns restauranger, året runt öppen mataffär (4 km) samt bra bussförbindelser (2 km) till Norrtälje. I omtyckta Utveda finns också en fin insjö (Utveda sjön) med promenadstig anlagd runt hela sjön samt en trevlig och barnvänlig badplats med sandstrand och badbrygga. Strax intill finns också en särskilt anordnad hundbadplats.

Tveka inte att boka en visning och upptäck detta charmiga fritidshus i idylliska Vätö. Här väntar en bekväm och önskvärd livsstil på dig.

Välkommen till Utveda!


Boarea
46 kvm
Driftkostnad
21 860 kr/år
Tomtarea
2 425 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-05-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Utveda hamnväg såldes av oss 2024-05-22. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Utveda hamnväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.